Singlesdag Typisch Amsterdam

Singlesdag Typisch Amsterdam

Aanmelden niet (meer) mogelijk

Geen activiteit meer missen? Klik hier voor gratis registratie.
Waar Amsterdam een rijke historie heeft in de handel met plaatsen over de hele wereld is het nu een metropool waar culturen samenkomen. Verken deze mooie stad op zaterdag 14 oktober samen met andere singles.

Kennismaking

Onze gastvrouw Laura verwelkomt u in de Bakkerswinkel met een heerlijke kop koffie of thee en een rijk assortiment huisgemaakt gebak.

De Bakkerswinkel Amsterdam Centrum
Stadswandeling

We doorkruisen het stadshart, het klassieke Amsterdam met het centraal station, de negen straatjes, de Jordaan, de wallen, en de Dam. Ook krijgt u een impressie van het prachtige Rijksmuseum en het daar aangelegen museumplein. Binnen de grenzen van het beschermd stadsgezicht ontmoeten we de oude en nieuwe Amsterdammer. 
Midden in de Jordaan genieten we van een uitgebreide lunch bij eetcafé Sonneveld. Het pand, eigendom van stichting "Blijvend applaus", ademt de nalatenschap van Nederlands meest veelzijdige en tijdloze cabaretier Wim Sonneveld.

Rondvaart

Een bezoek aan onze hoofdstad maken we compleet met een rondvaart waar we kunnen genieten van de grachten, de Amstel en het IJ.
Aan het einde van de dag delen we ervaringen met een gezellige borrel op de plaats waar we de dag begonnen zijn, de Bakkerswinkel.

Programma
  • 10.15 uur - Welkom met koffie/thee en gebak bij de Bakkerswinkel
  • 11.00 uur - Start wandeling Amsterdam centrum
  • 13.00 uur - ​Uitgebreide lunch in de Jordaan bij eetcafé Sonneveld
  • 14.30 uur - Rondvaart door de grachten
  • 16.15 uur - Afsluitend drankje en borrelplank bij de Bakkerswinkel (tot ongeveer 17.30 uur)

Tijdens de dag zullen de medewerkers van PartnerSelect aanwezig zijn. Zij maken er - samen met u - een geslaagde dag van en zorgen ervoor dat u alle gelegenheid krijgt om elkaar te leren kennen. Dat is geen verhaal of legende, dat u het even weet!

Voor wie?

Deze activiteit is gericht op mensen die zich thuis voelen in de leeftijdsgroep 45 - 59 jaar en zal doorgaan bij een minimale deelname van 8 mannen en 8 vrouwen.


Samen een prachtige stad beleven.
Aanmelden + kosten

De kosten voor deze gezellige en goed verzorgde dag bedragen 64,95 euro. Als u niet staat ingeschreven bij PartnerSelect betaalt u 5 euro extra.

Hebt u zin in een gezellige dag waarop u leuke nieuwe mensen leert kennen? Kom dan ook! Vul onderstaand formulier in en na aanmelding ontvangt u nadere informatie.

Aanmelden niet (meer) mogelijk

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Neem contact op met 088 - 1997010 of stuur een e-mail naar info@partnerselect.net indien de datum niet in het verleden ligt.

Blijf op de hoogte! Klik hier voor gratis registratie.

Speciaal voor singles: soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kunt u zich aanmelden, want u kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit uw aanmelding annuleren. U zult het eventueel betaalde bedrag uiterlijk 10 dagen na annulering teruggestort krijgen. U betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen 4,95 euro aan administratiekosten. Meldt u zich later af, dan betaalt u het volledige bedrag.

Onze activiteiten agenda

Bekijk de activiteiten agenda voor leuke activiteiten. Van wandelingen tot auto rally's. Speciaal voor singles.

Vragen?

Hebt u nog vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000