Kookworkshop voor Singles

Kookworkshop voor Singles

De deelnemers van voorgaande edities kunnen het beamen: De kookworkshop in Maassluis is de garantie op een leuke avond in goed gezelschap. Zondag 3 maart a.s. kun je ook deelnemen en genieten van al het heerlijks dat je samen met tips van chefkok Nico zelf eerst voorbereid hebt.

Na een hartelijk ontvangst in het sfeervolle restaurant van de Kookminister, maken we onder het genot van een welkomstdrankje en heerlijke hapjes kennis met elkaar.

Na de uitleg van het menu en het verdelen van de taken ga je met elkaar aan de slag in de oergezellige kookstudio. De sfeer in de keuken is heel ontspannen, leuk en zelfs leerzaam. Je hoeft echt geen keukenervaring te hebben, want alle taken zijn goed beschreven en de Kookminister houdt een oogje in het zeil.

Je ontmoet elkaar op een heel andere wijze, je hebt direct gezamenlijke stof om over te praten en er valt ook heel wat te lachen in de keuken. Door het gezamenlijk bezig zijn is de spanning gebroken en contacten worden gemakkelijk gelegd. Je serveert de onderdelen van de maaltijd samen uit en daarna ga je met elkaar uitgebreid van de maaltijd genieten.

Wat maken en eten we deze avond?

We maken een reis om de wereld. In dit menu proef je alle smaken uit verschillende keukens.

  • Smakelijke amuses in de keuken
  • Een mandje van filodeeg gevuld met lente salade, eetbare bloemetjes en zelfgerookte eendenfilet
  • Een rouleau van blije kip, gevuld met Italiaanse spinazie, paddenstoelen, gerookte paprika en parmaham
  • Als dessert een peer frangipane taart
  • Koekjes bij de koffie
Programma

Vanaf 16.30 uur gaan we met elkaar aan de slag om dit allemaal te bereiden en ervan te genieten. De workshop duurt tot ongeveer 20.00 uur.

Voor wie?

Deze activiteit is gericht op mensen die zich thuis voelen in de leeftijdsgroep 55+ jaar.

Aanmelden + kosten

De kosten voor deze gezellige en goed verzorgde dag bedragen 62,95 euro. Als u niet staat ingeschreven bij PartnerSelect betaalt u 5 euro extra.

Hebt u zin in een gezellige dag waarop u leuke nieuwe mensen leert kennen? Kom dan ook! Vul onderstaand formulier in en na aanmelding ontvangt u nadere informatie.

Speciaal voor singles: soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kunt u zich aanmelden, want u kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit uw aanmelding annuleren. U zult het eventueel betaalde bedrag uiterlijk 10 dagen na annulering teruggestort krijgen. U betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen 4,95 euro aan administratiekosten. Meldt u zich later af, dan betaalt u het volledige bedrag.

Onze activiteiten agenda

Bekijk de activiteiten agenda voor leuke activiteiten. Van wandelingen tot auto rally's. Speciaal voor singles.

Vragen?

Hebt u nog vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000