Singlesdag Boeiend Leiden

Singlesdag Boeiend Leiden

Aanmelden niet (meer) mogelijk

Geen activiteit meer missen? Klik hier voor gratis registratie.
Leiden kent vele stadslegendes, van die hardnekkige verhalen, waarvan niemand precies weet of ze waar of niet waar zijn. Leiden is verder een ontzettend mooie stad met grachten, monumentale panden en een erg rijke geschiedenis.

Heeft u zin om meer over deze stad te weten te komen, haar boeiende verhalen te ontdekken en tegelijkertijd leuke singles te ontmoeten? Ga dan op zondag 9 september a.s. met ons mee! Leiden is boeiend!

Kennismaking

Koffie of thee en een heerlijk stuk appeltaart. Daar beginnen we de dag mee. Er zullen meteen de eerste contacten worden gelegd.

Boottocht

Na de kennismaking worden we opgehaald door een gids met een privé rondvaartboot. Onze gids vaart circa anderhalf uur door de mooie grachten van Leiden en vertelt onderweg over de stad en haar verhalen.

Stadswandeling

Na een uitgebreide en geheel verzorgde lunch worden we opgehaald door een nieuwe gids. Nu ontdekken we Leiden te voet en vervolgen we onze historische ontdekkingstocht langs de mooie hofjes, monumentale panden, de steegjes van Leiden en langs haar universiteit, haar musea en haar roemrijke geschiedenis.

Afsluitende borrel

We sluiten de dag af met een lekker drankje en een snack. U heeft natuurlijk de gelegenheid om bij te praten over de dag of de gelegenheid om nog even die ene man of vrouw te leren kennen die u nog niet hebt gesproken.

Programma
  • 10.30-11.15 : Welkom met koffie/thee en appeltaart bij Stadscafé Van der Werff
  • 11.15-13.00 : Boottocht door de grachten van Leiden
  • 13.00-14.30 : Uitgebreide lunch bij brasserie restaurant Koetshuis de Burcht
  • 14.30-16.00 : Stadswandeling onder begeleiding van gids
  • 16.00-17.00 : Afsluitend drankje met snack bij Stadscafé Van der Werff

Tijdens de dag zullen medewerkers van PartnerSelect aanwezig zijn. Zij maken er een geslaagde dag van en zorgen ervoor dat u alle gelegenheid krijgt om elkaar te leren kennen. En dit is geen verhaal of legende, dat u het even weet!

Voor wie?

Deze activiteit is gericht op mensen die zich thuis voelen in de leeftijdsgroep 45 - 65 jaar en zal doorgaan bij een minimale deelname van 8 mannen en 8 vrouwen.

Aanmelden + kosten

De kosten voor deze gezellige en goed verzorgde dag bedragen 59,95 euro. Als u niet staat ingeschreven bij PartnerSelect betaalt u 5 euro extra.

Hebt u zin in een gezellige dag waarop u leuke nieuwe mensen leert kennen? Kom dan ook! Vul onderstaand formulier in en na aanmelding ontvangt u nadere informatie.

Aanmelden niet (meer) mogelijk

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Neem contact op met 088 - 1997010 of stuur een e-mail naar info@partnerselect.net indien de datum niet in het verleden ligt.

Blijf op de hoogte! Klik hier voor gratis registratie.

Speciaal voor singles: soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kunt u zich aanmelden, want u kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit uw aanmelding annuleren. U zult het eventueel betaalde bedrag uiterlijk 10 dagen na annulering teruggestort krijgen. U betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen 4,95 euro aan administratiekosten. Meldt u zich later af, dan betaalt u het volledige bedrag.

Onze activiteiten agenda

Bekijk de activiteiten agenda voor leuke activiteiten. Van wandelingen tot auto rally's. Speciaal voor singles.

Vragen?

Hebt u nog vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000