Nieuwjaarsborrel 2019

Nieuwjaarsborrel 2019

Aanmelden niet (meer) mogelijk

Geen activiteit meer missen? Klik hier voor gratis registratie.
Traditioneel trapt PartnerSelect het jaar af met een gezellige nieuwjaarsborrel. Dit jaar zijn we te gast op Kasteel Woerden. Een toplocatie! In een sfeervolle ambiance toasten op het nieuwe jaar. Geef je op tijd op, want vol=vol.

Wat kun je van de middag verwachten?

Je wordt welkom geheten met een glas bubbels en gedurende de borrel komen er lekkere snacks voorbij. Wij zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat jij je vrij voelt om met de andere aanwezigen kennis te maken. Een mooie middag staat voor je open en misschien...

Kasteel Woerden

Wanneer en waar?

Zondag 20 januari a.s. zal de nieuwjaarsborrel plaatsvinden. Je bent vanaf 13.00 uur welkom. De borrel duurt tot ongeveer 15.30 uur en vindt plaats in Kasteel Woerden. Deze locatie is op 5 minuten wandelen van station Woerden gelegen en ook met de auto (gratis parkeren) prima te bereiken.

Voor wie?

Deze borrel is gericht op mensen die zich thuis voelen in de leeftijdsgroep 50+ jaar.

Aanmelden + kosten

De borrel is inclusief welkomstdrankje, 4 consumptiemunten voor drankjes naar keuze en gezonde en lekkere borrelhapjes. De kosten voor deze gezellige en goed verzorgde borrel bedragen 25,95 euro. Als u niet staat ingeschreven bij PartnerSelect betaalt u 5 euro extra.

Wil je er bij zijn? Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Aanmelden niet (meer) mogelijk

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Neem contact op met 088 - 1997010 of stuur een e-mail naar info@partnerselect.net indien de datum niet in het verleden ligt.

Blijf op de hoogte! Klik hier voor gratis registratie.

Speciaal voor singles: soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kunt u zich aanmelden, want u kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit uw aanmelding annuleren. U zult het eventueel betaalde bedrag uiterlijk 10 dagen na annulering teruggestort krijgen. U betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen 4,95 euro aan administratiekosten. Meldt u zich later af, dan betaalt u het volledige bedrag.

Onze activiteiten agenda

Bekijk de activiteiten agenda voor leuke activiteiten. Van wandelingen tot auto rally's. Speciaal voor singles.

Vragen?

Hebt u nog vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000