Singlesdag Nijmegen

Singlesdag Nijmegen - De oudste stad van Nederland

Op zondag 14 april ben je welkom in de oudste stad van Nederland: Nijmegen. Er valt in de Waalstad heel wat te ontdekken en te genieten. We beginnen natuurlijk met koffie en iets lekkers in café LUX, een van de hotspots van Nijmegen.

Witte huisjes Nijmegen
Wandel door de geschiedenis

Daarna wandelen we samen met een stadsgids langs de plekken waar je de rijke geschiedenis kunt ervaren. Maar liefst 2000 jaar aan verhalen en herinneringen komen voorbij: de stadsgids kan er prachtig over vertellen.

Lunch

We lunchen in de Waagh, een gebouw uit de 17e eeuw in het hart van Nijmegen. Aan tafel heb je alle tijd om eens rustig kennis te maken met de andere mensen uit de groep en iets over jezelf en je eigen achtergrond te vertellen. Gewoon lekker kletsen kan natuurlijk ook!

Brouwerij

Tot slot brengen we een bezoekje aan brouwerij de Hemel. Deze brouwerij ligt in een middeleeuws kloosterpand van de Commanderie van St Jan. Hier krijgen we een rondleiding en kun je zelf de hemelse biertjes proeven. Onder het genot van een drankje sluiten we deze singlesdag gezellig af. Een dagje Nijmegen smaakt naar meer!

Programma
  • 10:30 tot 11:00 - Ontvangst met koffie in het café van Arthouse LUX
  • 11:00 tot 13:00 - Historische stadswandeling door Gilde Nijmegen
  • 13:00 tot 14:30 - Lunch bij De Waagh
  • 14:30 tot 14:45 - Wandeling richting brouwerij
  • 15:00 tot 16:30 - Rondleiding Brouwerij De Hemel

Tijdens de dag zullen de medewerkers van PartnerSelect aanwezig zijn. Zij maken er -samen met u- een geslaagde dag van en zorgen ervoor dat u alle gelegenheid krijgt om elkaar te leren kennen. Dat is geen verhaal of legende, dat u het even weet!

Bereikbaarheid

Nijmegen is prima bereikbaar met de trein. Lux ligt op een kwartiertje lopen vanaf het station. Er rijden verschillende bussen, bijvoorbeeld naar Plein 1944. Vandaaruit is het nog een klein stukje lopen (circa 2 minuten). Parkeren is mogelijk in Parkeergarage Kelfkensbos, dichtbij Café Lux.


Cafe LUX

Foto: LUX Nijmegen


Voor wie?

Deze activiteit is gericht op mensen die zich thuis voelen in de leeftijdsgroep 55 - 69 jaar en zal doorgaan bij een minimale deelname van 8 mannen en 8 vrouwen.

Aanmelden + kosten

De kosten voor deze gezellige en goed verzorgde dag bedragen 62,95 euro. Als u niet staat ingeschreven bij PartnerSelect betaalt u 5 euro extra.

Heb je zin in een gezellige dag waarop je leuke nieuwe mensen leert kennen? Kom dan ook! Vul onderstaand formulier in en na aanmelding ontvang je nadere informatie.

Speciaal voor singles: soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kun je je aanmelden, want je kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit de aanmelding annuleren. Je zult het eventueel betaalde bedrag uiterlijk 10 dagen na annulering teruggestort krijgen. Je betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen 4,95 euro aan administratiekosten. Meld je je later af, dan betaal je het volledige bedrag.

Onze activiteiten agenda

Bekijk de activiteiten agenda voor leuke activiteiten. Van wandelingen tot auto rally's. Speciaal voor singles.

Vragen?

Hebt je nog vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000