Vennenwandeling bij Oisterwijk

Vennenwandeling bij Oisterwijk

Aanmelden niet (meer) mogelijk

Geen activiteit meer missen? Klik hier voor gratis registratie.
Zondag 29 juli wandelen we een prachtige wandeling te Oisterwijk, Noord-Brabant.

Na een kennismaking met koffie/thee en iets lekkers gaan we samen op pad voor een fraaie wandeling langs vele vennen. We geniet van het uitzicht over het water, wandelen door de bossen en laten ons verrassen door de bijzondere combinatie van bos, heide en vennen. Onderweg is er voldoende gelegenheid voor een sanitaire stop en zijn er tevens rustmomenten. Na circa 2 uur wandelen komen we terug bij het startpunt en genieten we van een uitgebreide lunch.

Programma

  • 10.00 - 10.30 : Welkom met koffie/thee en koek bij Hotel Boschoord te Oisterwijk
  • 10.30 - 13.15 : Wandeling, afstand circa 2 uur (9,4 kilometer)
  • 13.30 - 15.00 : Uitgebreide lunch, inclusief consumpties

Bereikbaarheid

Het restaurant is per auto goed te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer, dan is er een treintaxi of u kunt het stukje wandelen vanaf NS station Oisterwijk.

Voor wie?

Deze activiteit is gericht op mensen die zich thuis voelen in de leeftijdsgroep 45 - 65 jaar en zal doorgaan bij een minimale deelname van 8 mannen en 8 vrouwen.

Aanmelden + kosten

De kosten voor deze gezellige en goed verzorgde dag bedragen 44,95 euro. Als u niet staat ingeschreven bij PartnerSelect betaalt u 5 euro extra.

Hebt u zin in een gezellige dag waarop u leuke nieuwe mensen leert kennen? Kom dan ook! Vul onderstaand formulier in en na aanmelding ontvangt u nadere informatie.

Aanmelden niet (meer) mogelijk

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Neem contact op met 088 - 1997010 of stuur een e-mail naar info@partnerselect.net indien de datum niet in het verleden ligt.

Blijf op de hoogte! Klik hier voor gratis registratie.

Speciaal voor singles: soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kunt u zich aanmelden, want u kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit uw aanmelding annuleren. U zult het eventueel betaalde bedrag uiterlijk 10 dagen na annulering teruggestort krijgen. U betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen 4,95 euro aan administratiekosten. Meldt u zich later af, dan betaalt u het volledige bedrag.

Onze activiteiten agenda

Bekijk de activiteiten agenda voor leuke activiteiten. Van wandelingen tot auto rally's. Speciaal voor singles.

Vragen?

Hebt u nog vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000