Editie Maas & Waal 2019
Singles auto rally

Romantiek met een vleugje benzine

Toeren met de auto door Nederland. Met singles van uw eigen leeftijd. Bij elkaar in de auto. Onderweg lekker eten en drinken. En volop de kans om met elkaar kennis te maken. Dat zijn de ingrediƫnten voor de Singles Autorally, editie Maas & Waal. Romantiek met een vleugje benzine. Iets voor u? Zet dan 24, 25 of 26 mei in uw agenda.

"Het gaat bij deze rally niet om de snelheid, maar om de gezelligheid en kennismaking met elkaar."

Met een leuke groep singles rijden we een prachtige route en doen sfeervolle locaties aan. Tijdens de stops wisselt u van bijrijder of bijrijdster. Een leuke manier om met verschillende deelnemers kennis te maken!

Op deze pagina leest u alles over de Singles Autorally, editie Maas & Waal. Aarzel niet, rij gewoon met ons mee!

Inschrijven? Kies in het blauwe menu uw dag en de rest volgt vanzelf.

Het programma

Singles autorally Maas en Waal 2018

's Ochtends verzamelen we, net als vorige keer, in het Van der Valk Hotel Arnhem voor koffie of thee en een heuse rally-briefing, inclusief routeboek. Rond 10.00 uur starten we de wagens. De route houden we nog even geheim, maar zal ons in een andere richting leiden dan de vorige editie. Een prachtige rit langs Maas en Waal.

Voor en na de lunch zijn er stops om van auto of passagier te wisselen. De rit eindigt waar we zijn begonnen. Na aankomst praten we bij tijdens een borrel en wie ervoor kiest schuift aan voor het afsluitende diner.

"De route is schitterend. Nederland heeft zo veel moois te bieden"

Compleet verzorgd

Deelnemen aan de Singles Autorally kan zonder zorgen. De dag is compleet verzorgd. Koffie (met wat lekkers), een heerlijke lunch (incl. drinken) en een gezellige borrel na afloop zijn inbegrepen. Wij van PartnerSelect rijden mee om het geheel in goede banen te leiden en de kennismakingen te versoepelen.

We hebben de kosten zo scherp mogelijk proberen te houden. U betaalt 84,95 euro voor deze compleet verzorgde en spectaculaire dag. Staat u niet bij PartnerSelect ingeschreven, dan is er een toeslag van 5 euro.

Wilt u er een compleet uitje van maken? Boek dan een hotelovernachting voor- en/of na afloop van de rally.

De wagens

U kunt gewoon met uw eigen wagen komen maar dat is niet eens nodig. Er zijn tenslotte ook bij-rijders nodig. Kennismaking staat centraal tijdens de rally. Het maakt niet uit of u in een grote of kleine auto komt. Een snelle wagen of een oldtimer. Als de wagen maar rijdt en APK goed gekeurd is :-) Natuurlijk is een cabrio wel heel stoer. Maar het allerbelangrijkste is dit: iedereen is welkom.

"Zelfs zonder eigen auto kun je meerijden!"

"Het gaat bij deze rally niet om de snelheid, maar om de gezelligheid"
Volg ons op Facebook

We hebben een speciale pagina op Facebook aangemaakt over de Singles Autorally. Hier zijn foto's, nieuws en allerlei leuke berichten over de rally te vinden. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Druk op de onderstaande button en volg onze pagina.

Veelgestelde vragen

Zit ik de hele dag bij dezelfde persoon in de auto?

Nee, we rijden steeds stukken van een half uur tot drie kwartier en hebben dan een stop. Tijdens de stops wisselen we van passagiers. Zo leert u over de dag verdeeld de meeste mensen kennen. En dat is de opzet!

Moet ik bij PartnerSelect ingeschreven staan?

Nee, dit is niet nodig. Ongeveer 80 procent van de deelnemers zal niet ingeschreven staan. De meeste mensen komen overigens alleen en voor de eerste keer. Voor hen zal het net zo spannend zijn als voor u.

Ik heb geen auto, kan ik dan ook mee rijden?

Ook wanneer u geen auto hebt, kunt u meerijden. We delen u dan gewoon in bij iemand die wel een auto heeft.

Ondanks dat ik met de auto kom, rijd ik liever niet zelf.

U kunt er voor kiezen een andere deelnemer te laten rijden in uw auto. U kunt ook gewoon met iemand anders mee rijden, er zullen voldoende mensen zijn die wel zelf willen rijden.

Ik ben 66 jaar, mag ik dan ook mee met de leeftijdsgroep 45-65 jaar?

Ja, dit mag. Binnen enige marge gaat het erom bij welke leeftijd u zich thuis voelt.

Kan ik ook meerdere dagen mee rijden

Ja, dit kan. Het gaat erom dat u zich wel thuisvoelt bij beide leeftijdscategorieen.

Rijden er evenveel mannen als vrouwen mee?

We streven naar een gelijke man/vrouw verdeling. De rally gaat door wanneer er 20 mensen deelnemen en we rijden maximaal met 60 deelnemers. De man/vrouw verhouding zal hierbij respectievelijk maximaal 40/60 of 60/40 zijn. En natuurlijk gaan we voor 50/50.

Vragen? Aanmelden? Rij mee!

Wilt u mee rijden maar hebt u nog vragen? Laat het weten. Bel of mail ons je vragen door. Wilt u meer weten over onze persoonlijke relatiebemiddeling, ga dan naar www.partnerselect.net

088 - 1997 000 (lokaal tarief)