Natuurgebied De Wieden

Singlesdag De Wieden

Op zondag 23 juni brengen wij een bezoek aan natuurgebied De Wieden. Een schitterend meren- en moerasgebied in de Kop van Overijssel. Het is een schoolvoorbeeld van Hollands cultuurlandschap, met een historie van turfstekers, vaarboeren en rietsnijders. Kom samen met andere singles genieten van dit prachtige landschap.

Vaartocht

Na de kennismaking bij theeschenkerij De Wieden, stappen wij op de fluisterboot en maken wij een rondvaart door het natuurgebied onder begeleiding van een deskundig schipper en natuurgids.

Lunch

Na de vaartocht maken wij een korte wandeling om nog even na te genieten van het natuurschoon. Daarna gaan wij aan tafel in theeschenkerij De Wieden voor de lunch.

Bezoek watertoren

Wanneer de lunch genuttigd is, maken wij een wandeling naar de watertoren in Sint Jansklooster. Het baken in de Wieden. De beklimming van alle 207 treden is absoluut de moeite waard om te genieten van het fantastische uitzicht over het unieke natuurgebied.
Daarna wandelen we terug naar de Theeschenkerij voor een gezellige borrel.

Programma
  • 9.30 – 10.15 uur – Koffie en thee bij theeschenkerij De Wieden
  • 10.15 - 12.00 uur – Vaartocht De Wieden
  • 12.00 - 13.00 uur – Vlonderpadwandeling
  • 13.00 - 14.30 uur - Lunch bij theeschenkerij De Wieden
  • 14.30 - 16.15 uur - Bezoek aan de watertoren in Sint Jansklooster.
  • 16.15 - 17.30 uur - Afsluitende borrel

Tijdens de dag zullen de medewerkers van PartnerSelect aanwezig zijn. Zij maken er -samen met u- een geslaagde dag van en zorgen ervoor dat u alle gelegenheid krijgt om elkaar te leren kennen. Dat is geen verhaal of legende, dat u het even weet!

Voor wie?

Deze activiteit is gericht op mensen die zich thuis voelen in de leeftijdsgroep 49 - 65 jaar en zal doorgaan bij een minimale deelname van 8 mannen en 8 vrouwen.


theeschenkerij De Wieden
Aanmelden + kosten

De kosten voor deze gezellige en goed verzorgde dag bedragen 59,95 euro. Als u niet staat ingeschreven bij PartnerSelect betaalt u 5 euro extra.

Hebt u zin in een gezellige dag waarop u leuke nieuwe mensen leert kennen? Kom dan ook! Vul onderstaand formulier in en na aanmelding ontvangt u nadere informatie.

Speciaal voor singles: soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kunt u zich aanmelden, want u kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit uw aanmelding annuleren. U zult het eventueel betaalde bedrag uiterlijk 10 dagen na annulering teruggestort krijgen. U betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen 4,95 euro aan administratiekosten. Meldt u zich later af, dan betaalt u het volledige bedrag.

Onze activiteiten agenda

Bekijk de activiteiten agenda voor leuke activiteiten. Van wandelingen tot auto rally's. Speciaal voor singles.

Vragen?

Hebt u nog vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000