Alleenstaande papa of mama en toe aan een nieuwe relatie?

Alleenstaande papa's en mama's kiezen voor PartnerSelect omdat er bij onze relatiebemiddeling veel aandacht is voor de kinderen.

"Alles voor mijn kinderen"

"Ik doe alles voor mijn kinderen." Dit is een veelgehoorde uitspraak die laat zien hoe belangrijk kinderen zijn. De band met een kind kan na een scheiding of overlijden er des te sterker op worden. Daarom is het in onze bemiddeling een punt dat veel aandacht krijgt.

Alleenstaande papa zoekt vrouw...

Of u nu uit elkaar bent gegaan, gescheiden of (vroeg) weduwnaar bent geworden, de behoefte aan een nieuwe relatie komt vanzelf weer terug. En plots doet zich dan een struikelblok voor. Want hoe trots een ouder ook op zijn kind is, niet alle singles die een relatie zoeken hebben er graag kinderen van een ander bij. Tja..

"Je kinderen gelukkig zien, daar doe je het allemaal voor. Toen het tussen mijn nieuwe vriendin en mijn kinderen ook goed klikte, was ik helemaal in de wolken. Een dubbele klik!" Martin

Relatiebemiddeling en kinderen

Bij het intakegesprek van PartnerSelect vragen we altijd naar u en uw kinderen. Hoe u tegen eventuele kinderen van een nieuwe partner aankijkt? Wat de ervaringen zijn met nieuwe partners en uw kind(eren). Of er sprake is van een omgangsregeling. Etc. Hierdoor kunnen we u matchen met partnerkandidaten die op dezelfde golflengte zitten.

Van eenoudergezin naar... extended family?

De sleutel voor een succesvolle bemiddeling tussen een man en vrouw zit eindelijk in de klik. Een vonk die wel of niet overslaat, een bepaald gevoel. De kunst bij eenoudergezinnen zit erin om geluk en welzijn van uzelf en uw kind(eren) voor ogen te houden, zonder dat er een partij is die zich weg moet cijferen, of tekort gedaan voelt.

"Als alleenstaande mama kreeg ik weer behoefte aan een partner. Ik wilde eerst zeker van mijn zaak zijn voordat ik mijn kinderen met hem zou confronteren. Via PartnerSelect ben ik rustig op zoek gegaan. Bij het tweede voorstel was het raak." Willemijn

Succesvolle matching voor alleenstaande ouders

De sleutels voor succesvolle matching van alleenstaande papa's en mama's zit volgens ons in de volgende combinatie: creativiteit, openheid en vastberadenheid. Met andere woorden: de wil moet er zijn. Als die er is, staat de weg open om van eenoudergezin, alleenstaand papa of mama naar een grotere, samengestelde familie te gaan!

Informatie?

Bent u een alleenstaande papa of mama en wilt u eens weten wat er via PartnerSelect voor u allemaal mogelijk is? Klik hier om een terugbelafspraak in te plannen. Of neem direct contact op via 088-1997010 of info@partnerselect.net.

  • Ontvangt u liever direct onze brochure? Klik hier voor ons gratis informatiepakket met extra informatie over de werkwijze en de actuele tarieven.
Ontmoet alleenstaande vaders en moeders

Via PartnerSelect komt u op een ongedwongen en fijne manier met elkaar in contact. Via onze relatiebemiddeling of een van onze activiteiten. Wilt u op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Bezoek dan onze Facebookpagina en like ons.

Meer informatie over kinderen en een relatie?

Onze nieuwsbrief van november 2012 stond volledig in het teken van kinderen?, kinderen!, kinderwens?