Relatiebemiddeling voor de christelijke single

Ik ben actief gelovig en zoek een christelijke partner, heeft relatiebemiddeling mij iets te bieden? Een antwoord op deze vraag krijgt u met de slagingskanstest.

Binnen PartnerSelect is er speciale aandacht voor christenen die een relatie zoeken. Door het relatief grote aantal christelijke vrouwen die zich voor onze relatiebemiddeling inschrijven, kunnen wij op dit moment vooral christelijke mannen (30-49 jaar) goed van dienst zijn. Er staan zowel evangelische en gereformeerde als katholieke mannen en vrouwen ingeschreven. Voor meer informatie kunt u door hier te klikken onze brochure aanvragen.

"Geluk is het enige wat zich verdubbelt als men het deelt."
Albert Schweitzer

Christelijk geloof en relatiebemiddeling

De boodschap van de Bijbel, het evangelie en de verzamelde kerken is er een van liefde. Het leven omarmen, jezelf openstellen voor de ander en geloven in de liefde. Of, zoals Albert Schweitzer het zo mooi verwoordde: onvoorwaardelijk ja-zeggen tegen het leven!

relatie met christelijke partner
Gedeelde waarden

Gezin en familie zijn belangrijke pilaren van het christelijk geloof. Een plek van geborgenheid en vertrouwen in een wereld die snel verandert. Zaken als eerlijkheid, geloof in God en Jezus, klaar staan voor een ander, respect en trouw zijn geen loze kreten. Laten zien waar je voor staat en daar ook naar handelen.

Christelijke partner: ook qua geloof moet de klik er zijn!

Relatiebemiddeling blijkt zeer geschikt voor christelijke singles. Een geschikte partner voor u vinden, dus iemand met wie het qua geloof ook klikt, dat is onze specialiteit. In tegenstelling tot de al te snelle online-dating is relatiebemiddeling een betrouwbare en persoonlijke manier om in een contact te komen met gelijkgestemde singles.

Zoekt u een christelijk maatje of een christen die uw partner zou kunnen worden voor een mooie relatie? Neem gerust contact met ons op via: 088-1997010 (lokaal tarief). Of doe de slagingskanstest.

  • Klik hier! voor ons gratis informatiepakket met extra informatie over de werkwijze en de actuele tarieven.