Op zoek
naar een
partner?

Realiseer
je droom!

Christelijk datingbureau

Binnen PartnerSelect is er speciale aandacht voor christenen die een relatie zoeken. Er staan zowel evangelische en gereformeerde als katholieke mannen en vrouwen ingeschreven. Lees op de pagina werkwijze wat wij dan voor je kunnen betekenen.

Wil je direct weten wat jouw mogelijkheden zijn? Start dan hieronder onze slagingskanstest.

Neem zelf het initiatief

Een relatie blijft vaak voor velen bij een droom. Wij begrijpen dat iedereen naar liefde en geluk streeft, dus vind je het tijd om daar verandering in aan te brengen? Lees via onderstaande items hoe PartnerSelect deze droom voor jou kan realiseren.

Werkwijze

1

Het intakegesprek

Wie ben je? Wie past er
bij je? Wat zijn je wensen?
Het uitgebreide intakegesprek
vindt plaats in jouw regio.

2

De selectie

Met jouw wensen en onze
expertise en ervaring komen
we tot de beste voorstellen.

3

De ontmoeting

Een uniek moment.
Altijd spannend, maar ook
ontzettend leuk. Kijken wat
het wordt…

4

De klik

Klikte het en blijft het klikken?
Dan is dit het begin van
iets moois!

Lees verder over de werkwijze

Kosten

Bij de inschrijving kun je aangeven hoe intensief en in welk tempo onze samenwerking gaat zijn. Je bepaalt zelf welke werkwijze het beste bij jou past, dus je hebt zelf ook invloed op het gehele kostenplaatje. Zo zijn er al mogelijkheden voor rond de €49,95 per maand. Tussendoor kunnen we de aanpak altijd nog aanpassen. Wil je precies weten wat alle opties zijn? Klik op onderstaande link en doorloop de vragen. We informeren je dan uitvoerig.

Kies de aanpak en het tarief dat daarbij aansluit

Actief in heel Nederland

Zoek je iemand in jouw regio, die gemakkelijk dichtbij woont? Je bepaalt zelf de reistijd die je wenst af te leggen voor jouw ideale partner. Ook het intakegesprek vindt plaats in jouw regio of bij je thuis.

Beantwoord de vragen en ontdek
de mogelijkheden in jouw regio

Christelijk geloof en relatiebemiddeling

De boodschap van de Bijbel, het evangelie en de verzamelde kerken is er een van liefde.

Het leven omarmen, jezelf openstellen voor de ander en geloven in de liefde. Of, zoals Albert Schweitzer het zo mooi verwoordde: onvoorwaardelijk ja-zeggen tegen het leven!

Gedeelde waarden
Gezin en familie zijn belangrijke pilaren van het christelijk geloof. Een plek van geborgenheid en vertrouwen in een wereld die snel verandert. Zaken als eerlijkheid, geloof in God en Jezus, klaar staan voor een ander, respect en trouw zijn geen loze kreten. Laten zien waar je voor staat en daar ook naar handelen.

Christelijke partner: ook qua geloof moet de klik er zijn!
Relatiebemiddeling blijkt zeer geschikt voor christelijke singles. Een geschikte partner voor je vinden, dus iemand met wie het qua geloof ook klikt, dat is onze specialiteit. In tegenstelling tot de al te snelle online-dating is relatiebemiddeling een betrouwbare en persoonlijke manier om in een contact te komen met gelijkgestemde singles.

Hoge slagingskans
door persoonlijk contact.

Het aantal nieuwe relaties dat ontstaat via PartnerSelect
ligt heel hoog. Onze persoonlijke werkwijze zorgt ervoor
dat de meeste mensen slagen die openstaan voor een
serieuze relatie.

60%vriendschappen 75%relaties100%leuke ontmoetingen