Core Classics

Schitterende muziek & kennismaking

Bezoek samen met singles een klassiek concert. Ervaar hoe mooi muziek kan zijn, hoe muziek kan verbinden en hoe muziek allerlei fijne emoties kan oproepen.

Zaterdag 16 november zijn we te gast in Rotterdam en bezoeken we een fantastische uitvoering van het wereldberoemde Rotterdams Philharmonisch orkest!

Het is een zeer mooi stuk dat we gaan beluisteren, toegankelijk en niet te lang. We ontmoeten elkaar in de Stadsbrasserie, direct naast De Doelen gelegen. Genietend van een kop koffie/thee met een gebakje, maken we hier kennis met elkaar om aansluitend naar de grote zaal te gaan.

Na een klein uur magistraal genieten, waarbij je de muziek minstens zoveel voelt als hoort, gaan we weer terug naar de Stadbrasserie om gezellig onder het genot van een borrel na te praten.

Magistraal genieten

Bevlogen host

Core classics is een serie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest waarbij het doel is om een “mindblowing ervaring” mee te geven.

Vooraf hoor je van een bevlogen host wat de muziek zo bijzonder maakt. Hij neemt je kort mee in het werk. Zo weet je waar je tijdens de uitvoering op kunt letten en dat maakt de luisterervaring nóg intenser!

Met Core Classics beleef je de klassieke muziek op een vernieuwende manier. Het is echt een leuke manier om andere singles te ontmoeten

Het concert
Schumann Derde symfonie ‘Rheinische’
dirigent Nathalie Stutzmann

Nathalie Stutzmann

Glunderend koper, jubelende strijkers en een verhoogde hartslag in de pauken – luister naar het begin van Robert Schumanns Derde en je voelt: zó klinkt levenskracht. Schumann schreef de symfonie in één vlaag van inspiratie: in nauwelijks meer dan een maand stond alles op papier. Een groot gevoel van geluk doorstroomt deze muziek, met als betoverend rustpunt een innig langzaam deel, stil van verwondering.


Programma

  • 19.15 : Inloop bij Stadsbrasserie Rotterdam (direct naast de Doelen)
  • 19:30 : Welkom, koffie/thee & gebak
  • 20:15 : Concert: Schumann, Derde symfonie o.l.v. Nathalie Stutzmann
  • 22:00 : Gezellige borrel in de Stadsbrasserie

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest

RPhO

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO) is een Nederlands symfonieorkest met als thuisbasis De Doelen in Rotterdam. Het RPhO is één van de beste orkesten ter wereld.


Aanmelden + kosten

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk. Wil je de volgende keer op tijd zijn en ook op een ongedwongen manier leuke mensen ontmoeten? Meld je dan aan op onze agenda. We organiseren regelmatig nieuwe activiteiten en daar zit vast wel iets bij voor jou.

Soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kun je je aanmelden, want je kunt zonder opgaaf van reden tot 7 dagen voor de aanvang van de activiteit de aanmelding annuleren. Je betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen de 6,95 euro administratiekosten. Sta je bij PartnerSelect voor bemiddeling ingeschreven? Dan is annuleren tot deze 7 dagen voorafgaand aan de activiteit kosteloos.

Vragen

Heb je vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000. We staan je graag te woord!

PartnerSelect single activiteiten

  • Compleet verzorgd
  • Deelnemers van je eigen leeftijd
  • Ongedwongen sfeer
  • Voor leden en niet-leden
  • Soepel annuleringsbeleid
  • Kennismakingen staan centraal