Op zoek
naar een
partner?

Realiseer
je droom!

Relatiebureau voor senioren

Soms horen we wel eens van 65 plussers die zich te oud voelen voor een nieuwe relatie. Een relatie op mijn leeftijd, dat kan toch niet ... Niets is minder waar! Na 22 jaar relatiebemiddeling durven wij wel te stellen dat het nooit te laat voor een nieuwe relatie. Lees op de pagina werkwijze wat wij dan voor je kunnen betekenen.

Wil je direct weten wat jouw mogelijkheden zijn? Start dan hieronder onze slagingskanstest.

Neem zelf het initiatief

Een relatie blijft vaak voor velen bij een droom. Wij begrijpen dat iedereen naar liefde en geluk streeft, dus vind je het tijd om daar verandering in aan te brengen? Lees via onderstaande items hoe PartnerSelect deze droom voor jou kan realiseren.

Werkwijze

1

Het intakegesprek

Wie ben je? Wie past er
bij je? Wat zijn je wensen?
Het uitgebreide intakegesprek
vindt plaats in jouw regio.

2

De selectie

Met jouw wensen en onze
expertise en ervaring komen
we tot de beste voorstellen.

3

De ontmoeting

Een uniek moment.
Altijd spannend, maar ook
ontzettend leuk. Kijken wat
het wordt…

4

De klik

Klikte het en blijft het klikken?
Dan is dit het begin van
iets moois!

Lees verder over de werkwijze

Kosten

Bij de inschrijving kun je aangeven hoe intensief en in welk tempo onze samenwerking gaat zijn. Je bepaalt zelf welke werkwijze het beste bij jou past, dus je hebt zelf ook invloed op het gehele kostenplaatje. Zo zijn er al mogelijkheden voor rond de €49,95 per maand. Tussendoor kunnen we de aanpak altijd nog aanpassen. Wil je precies weten wat alle opties zijn? Klik op onderstaande link en doorloop de vragen. We informeren je dan uitvoerig.

Kies de aanpak en het tarief dat daarbij aansluit

Actief in heel Nederland

Zoek je iemand in jouw regio, die gemakkelijk dichtbij woont? Je bepaalt zelf de reistijd die je wenst af te leggen voor jouw ideale partner. Ook het intakegesprek vindt plaats in jouw regio of bij je thuis.

Beantwoord de vragen en ontdek
de mogelijkheden in jouw regio

Relatiebemiddeling voor 60 plus:
de herfst zal schitterend zijn!

Senior en op zoek naar een partner en maatje?

Kennismaking en contact voor senioren.
De situatie van een 60 plusser is heel anders dan die van iemand in zijn jonge jaren. Met het ouder worden verander je, zowel geestelijk als lichamelijk. En ook de wereld om je heen zal er anders uit zien als in je jonge jaren. Op latere leeftijd blijkt het voor veel mensen moeilijker nieuwe contacten op te doen. Wanneer iedereen gesetteld is, of aan het werk, gaat dat allemaal niet meer zo gemakkelijk. Maar de behoefte aan een mooie relatie is meestal onveranderd.

Waarom relatiebemiddeling als senior?
Relatiebemiddeling is bij uitstek geschikt voor die senioren die serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie. In tegenstelling tot dating dat op snelle contacten gericht is, kies je met relatiebemiddeling voor de langere termijn. Samen met een nieuwe vriend of vriendin iets moois opbouwen, werken aan echte vriendschap en liefde, dat is waar veel senioren die zich inschrijven naar op zoek zijn.

De kracht van relatiebemiddeling voor senioren.
Bij onze relatiebemiddeling wordt rekening gehouden met je situatie. Ben je al getrouwd geweest, hoe lang ben je alleen, heb je kinderen? Maar ook andere onderwerpen komen aan bod. Wat zoek je in een partner, wat voor soort relatie zoek je uberhaupt? En natuurlijk komt je persoon, karakter interesses en levensloop aan de orde. Aan de hand hiervan stelt een ervaren bemiddelaar een persoonsbeschrijving op en gaat voor je op zoek naar een geschikte partner!

Hoge slagingskans
door persoonlijk contact.

Het aantal nieuwe relaties dat ontstaat via PartnerSelect
ligt heel hoog. Onze persoonlijke werkwijze zorgt ervoor
dat de meeste mensen slagen die openstaan voor een
serieuze relatie.

60%vriendschappen 75%relaties100%leuke ontmoetingen