Dinnerdating

PartnerSelect organiseert 20 december a.s. een hele leuke manier om met veel singles uit eten te gaan, EN, te daten. Dinnerdating genaamd.

Samen eten, samen genieten

Deze avond geniet je van een heerlijk 5 gangen diner. Na iedere gang wisselen we van tafelsetting en leer je weer andere singles kennen. Na het eten kun je nog gezellig een drankje doen en even napraten. Met die leuke man of vrouw van de eerste gang, van de tweede gang of van een andere tafel?

Wat eten we die avond?

Alle gerechten deze avond komen uit de Spaans internationale keuken. We starten met een fris voorgerecht, gevolgd door een warme soep. Als derde gang een tongstrelend tussengerecht, waarna het hoofdgerecht je smaakpapillen een ware massage zal geven. Dit alles sluiten we af met een heerlijk dessert wat ook weer volledig zelf en met liefde zal worden bereid. Vanzelfsprekend houden we rekening met voedselallergieen en bieden ook vegetarische alternatieven. Dinnerdating is inclusief 4 consumptiemunten.

Waar en wanneer?

Op vrijdag 20 december zijn we te gast bij Cantina del Corazon, prachtig gelegen aan de Amstel. Vanaf 18.30 uur genieten wij in dit restaurant van de kennismakingen en het diner.

Parkeren is hier gratis. Helaas is dit restaurant lastig bereikbaar met het openbaar vervoer. Het restaurant is gelegen in een schitterend buitengebied in Nes aan de Amstel wat valt onder Amstelveen.

Indeling tafels

  • Leeftijdsgroep 29 - 49 jaar
  • Leeftijdsgroep 45 - 59 jaar
  • Leeftijdsgroep 55 - 69 jaar

Aanmelden + kosten

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk. Wil je de volgende keer op tijd zijn en ook op een ongedwongen manier leuke mensen ontmoeten? Meld je dan aan op onze agenda. We organiseren regelmatig nieuwe activiteiten en daar zit vast wel iets bij voor jou.

Soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kun je je aanmelden, want je kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit de aanmelding annuleren. Je betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen de 6,95 euro administratiekosten. Sta je bij PartnerSelect voor bemiddeling ingeschreven? Dan is annuleren tot deze 3 dagen voorafgaand aan de activiteit kosteloos.

Vragen

Heb je vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000. We staan je graag te woord!

PartnerSelect single activiteiten

  • Compleet verzorgd
  • Deelnemers van je eigen leeftijd
  • Ongedwongen sfeer
  • Voor leden en niet-leden
  • Soepel annuleringsbeleid
  • Kennismakingen staan centraal