Betrokken mensen!

persoonlijk & professioneel

Blij worden wij wanneer mensen het levensgeluk in elkaar vinden, harmonie en rust ervaren in een liefdevolle relatie waarin ze persoonlijk groeien en elkaar de ruimte geven. We weten hoe fijn dit voelt en daarom zijn we diep gemotiveerd om ons in te zetten voor iedereen die dit ook wil.

Onze matchmaker Bas

Getrouwd. Vader. Lezer van boeken. Kijker van films. Winnaar van pubquizzen.

Onze matchmaker Arjan

Familieman & levensgenieter met intrinsieke motivatie & interesse. Sporter (triathlon, trailen, golf) & nieuwsgierig naar de wereld.

Onze consulent Ankie

Echt contact, Open, Authentiek, Natuur, Bewustzijn, Liefde, Zang & Dans, Astrologie, Alles is met elkaar verbonden.

Onze psychologe Annabel

Open, vrolijk, psycholoog, houdt van: de natuur, huiskonijn Wolf, verre reizen naar Afrika en Zuid-Amerika, lang tafelen met familie en vrienden, Italië, skaten, kunst(geschiedenis).

Onze consulent Saskia

Moeder, creatief, verbindend, gaat uitdaging niet uit de weg. Zwemmen, lezen, film/series, festivals, Portugal, lekker eten. Gastvrouw zijn en dan mooie momenten beleven.

Onze consulent Nicoline

Spontaan, oprecht, open, verbindend, praktisch. Labrador: wandelen, oma!, lekker eten, zelfontwikkeling, keezen, fietsen: NL ontdekken

Onze trainer/coach Anja

Gedreven, oprecht, geïnteresseerd, optimistisch, enthousiast, gek op dochter en hond. Overtuiging: “Mooie dingen gebeuren ineens..."

Onze consulent Liesbeth

Ik voer sinds augustus 2017 met veel plezier intakegesprekken. Altijd weer mooi om te zien hoe iemand zich open stelt!

Onze hulp Anna

Behulpzaam, vriendelijk, creatief en eerlijk. Ik hou van hockeyen, muziek, shoppen met vriendinnen, eten en series kijken.

Onze consulent & matchmaker Michelle

Mama, verloofd, coach/trainer, ondernemend, creatief. Levensgenieter. Met een passie voor verbinden en een guilty pleasure voor kennisquizzen.

Onze consulent Dick

Open, eerlijk, afgestemd. Gecertificeerd coach, sportman, buitenmens. Oprecht belangstellend naar (het verhaal van) een ander

Onze coach Amber

Luisteraar en bemiddelaar, natuur- en dierenliefhebber, moeder en ondernemer. Houdt van dans, muziek, koken, eten, luie dagen, werkdagen (eigenlijk van alle dagen), uitwisseling en verbinding.

Onze consulent & matchmaker Robin

Ik heb een open en nieuwsgierige kijk op het leven. Liefde en verbinding zijn mijn drijfveren. Voor een mooie wandeling of intensieve work-out mag je mij wakker maken.

Onze consulent & matchmaker Lili

Open, betrokken, enthousiast, ondernemend. Moeder & levensgenieter. Passie voor verbinding, humor en persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn pas
tevreden als jij
tevreden bent

Wat is typisch PartnerSelect?

  • We komen onze afspraken na
  • Opgeven staat niet in ons woordenboek
  • Fouten geven we toe, om ze daarna te herstellen
  • Integriteit en respect staan hoog in ons vaandel
  • We gaan tot het uiterste voor jouw levensgeluk!

"Iedereen verdient een
liefdevolle relatie"

Arjan van Leeuwen,
oprichter PartnerSelect

Ik geloof in de kracht van een liefdevolle relatie, maar helaas slaagt niet iedereen erin om een fijne partner te vinden. Dat is jammer, want ik weet hoe fijn het is om dit levensgeluk te voelen. Daarom zet ik mij al 25 jaar in om mensen die hiernaar verlangen aan elkaar voor te stellen.

Dankbaar werk

Geen dag is ons werk hetzelfde. Steeds weer mooie verhalen van openhartige mensen. Je steentje bij mogen dragen aan het levensgeluk van een ander. Liefdevolle relaties tot stand brengen, daar worden wij blij van. Trots zijn we op onze succesverhalen. Je vindt er een aantal onder het kopje ervaringen.