Ervaringen PartnerSelect

PartnerSelect is trots op de vele stellen die via de relatiebemiddeling van ons relatiebureau met elkaar in contact zijn gebracht. Graag willen wij u op de hoogte brengen van hun ervaringen met onze relatiebemiddeling, zo leest u het ook eens van een ander.

Interviews

We hebben aan een aantal paren gevraagd of we een interview mochten afnemen met hen. Wij vroegen naar hun beweegredenen om zich bij PartnerSelect in te schrijven, hun ervaringen met hun persoonlijke relatiebemiddelaar, onze relatiebemiddeling en de contacten die daaruit voort kwamen. Wij hopen dat u na het lezen van deze interviews een goed beeld heeft gekregen van de werkwijze van ons relatiebureau.

Charlotte & Wouter
Ester & Nico
Verhalen

Een aantal stellen die via de relatiebemiddeling van PartnerSelect zijn geslaagd, hebben we gevraagd om hun ervaringen met ons bureau op te schrijven. Het leuke van deze verhalen is dat u zo een goede indruk kan krijgen van onze manier van werken en hoe onze relatiebemiddeling heeft bijgedragen aan het levensgeluk van deze stellen. Wij wensen u veel leesplezier.

Ervaring delen?

Wilt u ook uw ervaring met de bemiddeling van PartnerSelect delen met andere partnerzoekenden? Schrijf dan uw verhaal op en stuur dit naar info@partnerselect.net of naar: Postbus 4000, 3130 KA Vlaardingen