De liefde tussen Amersfoort en Rotterdam, geboren in Groningen

Afgelopen weekend was ik op bezoek bij Kees en Inge, in het prachtige appartement van Inge, hartje Amersfoort. In de zomer van 2016 hadden zij zich afzonderlijk van elkaar opgegeven voor de "Culturele dag", een activiteit van PartnerSelect in Groningen. Kees lag met zijn boot in de Hoge der Aa en Inge was met de trein uit Amersfoort gekomen.

Kees

Ook bleef hij deelnemen aan activiteiten omdat hij dit gewoon heel leuk vond.

Toen Kees in 2010 gescheiden was vond zijn dochter dat maar triest en maakte een profiel voor haar vader aan op een datingsite. Al snel bemerkte Kees dat deze manier van “daten” niets voor hem was. Hij besloot het over een andere boeg te gooien en deel te nemen aan de singles activiteiten van PartnerSelect. Dat sprak hem veel meer aan en aansluitend besloot hij zich in te schrijven bij PartnerSelect.

Ook bleef hij deelnemen aan activiteiten omdat hij dit gewoon heel leuk vond. Zo deed hij mee aan aan de wandeling over de Posbank, de autorally bij Arnhem en de stadswandeling in Groningen. Van de activiteiten hield hij leuke contacten over en een tijdje een date. Dat heeft uiteindelijk geen stand gehouden maar Kees zat er goed in.

Tijdens zijn vakantie met zijn boot besloot hij via Leeuwarden ook Groningen aan te doen. Daar was immers een leuke activiteit van PartnerSelect georganiseerd...

Hoe dat verder ging, leest u straks.

Waarom PartnerSelect?

PartnerSelect bestaat al sinds 1997 en in die tijd hebben we vele duizenden mensen gelukkig gemaakt. Onze werkwijze is bewezen succesvol en erkend door het SinglesKeurmerk.

- Hoge slagingskans door 20 jaar ervaring
- Persoonlijk contact met een deskundig bemiddelaar
- Het intakegesprek bij u thuis of op één van onze 40 locaties
- Alleen dates met mensen die echt bij u passen
- Geen lange termijn contracten, maandelijks opzegbaar
- Erkend door het SinglesKeurmerk en aangesloten bij de BVSK

Inge

Inge had zich niet eerder ingeschreven bij een relatiebemiddelingsbureau. Na inmiddels vier jaar weduwe te zijn, was ze er nog niet aan toe en vond ze het te definitief om te starten met PartnerSelect. Wel had ze ooit de brochure aangevraagd, maar de envelop bleef na ontvangst dicht.

Inge voelde zich steeds eenzamer worden, mede doordat al haar vrienden een partner hadden. Ze overwoog mee te gaan met een mooie alleengaanden reis, haalde reisgidsen in huis, maar durfde niet.Een vriendin tipte haar toen eens naar de activiteiten van PartnerSelect te kijken. Zo gezegd zo gedaan. Ze gaf zich op voor de autorally. Helaas... VOL! Toen voor de stadswandeling in Leiden…. ook VOL! Dan maar naar Groningen...

Groningen

Die dag kwam de regen met bakken uit de hemel. Na de koffie ging het vanuit het museumcafé, via het prachtig gerenoveerde station, richting de Diepenring waar de rondvaartboot wachtte. Er was al snel een gezellige en ontspannen sfeer in de groep van zo’n 30 mannen en vrouwen.

Inge dacht meteen: 'Waarom heb ik dit nooit eerder gedaan, mensen ontmoeten die ook alleen zijn?' En na de rondvaart en de lunch, leek cupido al in de lucht te zweven...

‘s Middags tijdens de stadswandeling leek de regen niet meer te stoppen en werden de paraplu’s getrokken.Een geluk, blijkt achteraf. Want Kees bood Inge aan om samen met hem zijn plu te delen. “Wat een leuke ruitjesparaplu en wat een mooie schoenen”, dacht ze direct.“Maar die baard….. ik hou niet van baarden!”

Het werd erg gezellig onder die paraplu. Na afloop van de wandeling werd er nageborreld en er bleven uiteindelijk vijf dames achter. En Kees. Inge werd door hem uitgenodigd voor een drankje aan boord en daarna bracht hij haar keurig naar de trein. “Ik vind jou een boeiende vrouw en wil nog wel eens een keer wat met je drinken”, had hij bij het afscheid gezegd.

De eerste kus

Na zo'n veelbelovend begin moest er een vervolg komen. De allereerste keer alleen met z’n tweeën, was in Amersfoort. Samen op het terras van de Italiaan hadden ze slechts oog voor elkaar.Toen de ober hun vriendelijk vroeg af te rekenen zagen ze tot hun verbazing dat zij het enige tafeltje op het plein waren. Het hele terras was opgeruimd en iedereen was al naar huis. Dat hebben Kees en Inge toen ook maar gedaan.

En daar was de eerste kus….

Het was de start van een liefdesrelatie. Kees en Inge hebben het contact rustig opgebouwd. Aangezien Kees een groot sociaal leven heeft, kwam Inge zijn kant op. Regelmatig nam ze haar vriendin/nen (die ze tijdens de Culturele dag ontmoet had) mee. Inmiddels zien ze elkaar ieder weekend en zijn ze samen op vakantie geweest. In het voorjaar gaan ze zeven weken met de boot richting Frankrijk en vervolgens via de Moezelroute en de Rijn weer terug.

De ervaring is opgetekend door Gonny. Zij is werkzaam voor PartnerSelect. Ook begeleidt zij activiteiten en is ze een vertrouwenspersoon binnen PartnerSelect.

Op naar een nieuwe relatie!

Schrijf u vandaag nog in bij PartnerSelect en wij gaan direct voor u aan de slag.

- Heeft u onze gratis informatie brochure nog niet? Vraag deze dan eerst aan.
- Wilt u meer weten over uw kans van slagen? Doe dan de gratis slagingskans test.