Veel gestelde vragen aan ons relatiebemiddelingsbureau

Waar betaal ik voor bij een relatiebemiddelingsbureau?

Bij relatiebemiddeling betaalt u voor de dienst die wij u leveren. Als u zich bij ons relatiebureau inschrijft, gaat een ervaren bemiddelaar aan het werk om u aan partner voor te stellen waarmee u een mooie relatie op kunt bouwen.

De kosten die wij maken worden voor het grootste deel bepaald door twee zaken. Allereerst zijn wij een professionele organisatie. Dit houdt in dat wij deskundige mensen in dienst hebben die zich voor u inzetten. Daarnaast adverteren wij veel in landelijke en regionale media om zoveel mogelijk partnerzoekenden te bereiken.

Exacte prijzen vindt u in de brochure: vraag nu de brochure aan.

Wat is het verschil tussen relatiebemiddeling en dating?

Een belangrijk verschil met dating is dat relatiebemiddeling veel meer omvat dan dating. Dating is meer gericht op mensen die snel een afspraakje met iemand willen hebben. Een relatiebemiddelingsbureau daarentegen is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Alle verschillen tussen relatiebemiddeling en dating vindt u hier.

Helpt u ook bij problemen in een relatie?

Dit is een veelvoorkomend misverstand. Relatiebemiddeling is geen relatietherapie. Wij brengen mensen bij elkaar die elkaar nog niet kennen met als doel een nieuwe relatie tot stand te brengen. Natuurlijk volgen wij wel met belangstelling hoe door ons ontstane relaties verlopen.

Hoe lang duurt het voordat ik een partner vind?

Dit is per persoon verschillend is. Relatiebemiddeling is mensenwerk en dus niet helemaal precies te voorspellen. Het gebeurt regelmatig dat een eerste contact meteen raak is. Dat zijn wel de echte geluksvogels. Over het algemeen vinden de mensen die zich bij ons inschrijven binnen een jaar een partner.

Wat als het niet lukt om een partner te vinden?

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Leuk is het niet, en daarom is ons er veel aan gelegen om dit te voorkomen. Mocht het ondanks onze inspanningen toch niet lukken, dan onderzoeken wij waarom dit zo is. Waren de voorstellen wel goed? En de persoonsbeschrijving? Of is er wellicht iets anders aan de hand? Afhankelijk hiervan bekijken wij of het verstandig is om nog langer ingeschreven te staan of dat er naar een andere oplossing gezocht moet worden.

Wie staan er zoal bij jullie ingeschreven?

Mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar is wel erg belangrijk: relatiebemiddeling is voor iedereen. U treft allemaal mensen die oprecht op zoek zijn naar de man of vrouw met wie zij hun leven willen delen.

“Enge mensen”, staan die ook ingeschreven?

Het is zo dat de relatief hogere kosten een drempel opwerpen waardoor alleen mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie zich inschrijven. Daarnaast hebben wij intensief contact met iedereen die bij ons relatiebemiddelingsbureau staat ingeschreven. Wij weten dus met wie wij te maken hebben en hebben genoeg ervaring om snel in te grijpen als wij iemand niet vertrouwen.

Hoe zit het met mijn privacy?

Vanzelfsprekend respecteert PartnerSelect de wettelijke richtlijnen als het om privacy en persoonsgegevens gaat. Alleen de persoon die aan u voorgesteld wordt, weet dat u bij ons staat ingeschreven. En uw contactgegevens geeft u alleen als u daar zelf een goed gevoel bij heeft. Wel gaat relatiebemiddelingsbureau PartnerSelect met de tijd mee. Zo bieden wij een internetservice waarmee u eerdere voorstellen kunt inzien en gegevens kunt wijzigen. Deze service is goed beveiligd en strikt persoonlijk. Het is dus uitgesloten dat andere mensen uw persoonsbeschrijving op internet tegenkomen.

Relatiebemiddeling, is dat een grote stap?

Ook dit is weer per persoon verschillend. Voor sommigen is inschrijving bij een bureau voor relatiebemiddeling een grote stap. Relaties en privé-leven zijn natuurlijk heel persoonlijk, dat bespreek je niet met Jan en Alleman. Wel merken we dat het voor veel partnerzoekenden steeds vanzelfsprekender wordt om gebruik te maken van de diensten van een relatiebemiddelingsbureau.

Staan er ook weduwen en weduwnaars ingeschreven?

Jazeker. PartnerSelect is een relatiebureau met speciale aandacht voor deze groep. Een nieuwe relatie beginnen na het verlies van een partner is niet altijd gemakkelijk. Toch is er bij veel weduwen en weduwnaars een grote behoefte aan relaties. Afhankelijk van uw persoonlijke achtergrond stellen wij een op uw situatie aangepast traject op.

Kan ik via PartnerSelect ook een christelijke partner ontmoeten?

Een christelijk relatiebureau is PartnerSelect niet helemaal. Althans, niet in de zin dat alleen christenen zich inschrijven. Meer over het zoeken naar een christelijke partner