Vragen over relatiebemiddeling voor weduwen en weduwnaren

Is relatiebemiddeling voor weduwen en weduwnaren anders dan de doorsnee relatiebemiddeling?

Vanzelfsprekend. Een ingrijpende gebeurtenis als het verliezen van een partner gom je niet zo maar uit. Hier houden wij dan ook rekening mee. Echter, relatiebemiddeling is geen therapie. De rouwverwerking, het verdriet een plaats geven moet u uiteindelijk wel zelf doen. Voelt u dat u klaar bent voor een nieuwe relatie, dan gaat de bemiddeling van start. In overleg met u en zonder haast.

Is relatiebemiddeling te betalen voor iemand met een klein pensioen?

Onze relatiebemiddeling is niet gratis. Toch zijn de kosten ook weer niet dusdanig dat iemand met een kleiner pensioen dit niet zou kunnen betalen. Bovendien is betaling in termijnen mogelijk. Voor weduwen en weduwnaren gelden geen speciale tarieven.

Exacte prijzen vindt u in de brochure: vraag nu de brochure aan.

Maak ik op mijn leeftijd nog kans?

In principe gaan wij ervan uit dat iemand nooit te oud is voor een nieuwe relatie. De ervaring na zoveel jaren relatiebemiddeling voor weduwen en weduwnaren leert dat de grootste groep tussen de 55 en 75 jaar oud is.

Wilt u weten wat uw kansen zijn? Doe de test! Een bemiddelaar bespreekt persoonlijk uw mogelijkheden of u ontvangt een uitgebreid slagingskansrapport.

Wat voor opleiding hebben de bemiddelaars?

Een Hogeschool opleiding tot relatiebemiddelaar bestaat niet. Onze bemiddelaars zijn hoog tot redelijk hoog opgeleid. Zij hebben verschillende achtergronden: in de zorg, onderwijs en het bedrijfsleven. Psychologisch inzicht, mensenkennis, en gevoel voor een ander zijn zaken waarop ze zijn aangenomen.

Staat uw vraag hier niet tussen?

Mail of schrijf ons gerust. Dit kost niets en verschaft u veel duidelijkheid. Ons e-mail adres is info@partnerselect.net. Bellen kunt u naar: 088 - 1997 010