Kosten datingbureau PartnerSelect?

tarief relatiebemiddeling

Voor de kosten die je bij datingbureau PartnerSelect maakt, mag je best iets verwachten. Gelukkig krijgen de meeste mensen via ons relatiebureau een duurzame relatie. Kies jij ook voor onze aanpak, dan kan dit vanaf het tarief van 97 euro per maand. Wat zijn je kansen voor deze prijs?

Klik hier om te ontdekken wat jouw kansen zijn als je kiest voor onze persoonlijke matching. In je mailbox krijg je de uitslag samen met uitleg over onze aanpak en een persoonlijk aanbod met onze tarieven. Je kunt ook een belafspraak maken en de vragen en kosten direct met ons bespreken.

Ontdek de kosten. Doe de slagingskanstest!

Persoonlijke service

De persoonlijke service en nauwkeurige selectie is iets wat ik zelf erg prettig vond tijdens de zoektocht naar mijn ideale partner. Je merkt dat de bemiddelaars dit al jaren doen. Ze luisteren goed naar mijn wensen en kijken ook naar gelijkgestemdheid in een relatie. Dit gaat verder dan alleen ‘op papier’ goed matchen, het gaat ook over gevoel.

Dominique (29)

Echt mensenwerk

Tijdens het intakegesprek merkte ik direct dat de consulent uitgebreid de tijd voor mij nam. Zo komt PartnerSelect er achter wie jij bent als persoon, in plaats van dat je dat over moet brengen door online allerlei vragen te beantwoorden. Het is echt mensenwerk, dus de kosten van het datingbureau waard!

Marc (48)

Toch mogelijkheden binnen mijn budget

Je geeft zelf aan wat je budget is, en op basis daarvan worden de volgende stappen bepaald. Ik wist niet wat de kosten van datingbureaus zijn en wilde er niet ontzettend veel geld aan kwijt zijn, omdat je van tevoren niet weet wat je kunt verwachten. Maar gelukkig waren er voor mij alsnog allerlei mogelijkheden om mijn droomman te vinden.

Cora (61)

Aan anderen overlaten

Toen ik mijn huis ging verkopen, heb ik een makelaar ingehuurd. Nu ben ik op zoek naar een partner, waar ik ook bemiddeling bij nodig heb! Ik heb net zoals vele anderen een druk leven, dus ik vind het heerlijk om dit over te laten aan de juiste mensen die er verstand van hebben.

Dave (57)

Kosten datingbureau PartnerSelect

Werkzaamheden Datingbureau Tijdsduur Kosten /
tarief
Extra
       
       
Intakeprocedure
Voorbereiding 30-45 min € 50
Intakegesprek 1,5-2 uur € 147 (+ reistoeslag)
Uitwerken &
persoonsbeschrijving
1-1,5 uur € 100  
       
Persoonlijke matching Per maand vanaf € 97  

Wij zijn pas
tevreden als jij
tevreden bent

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

  • Professionele matching
  • Erkend door het SinglesKeurmerk
  • Persoonlijke begeleiding op maat
  • Bemiddeling in heel Nederland
  • Termijnbetaling mogelijk
  • Ervaring sinds 1997

Liefde is investeren

Tijdens de eerste date gieren de zenuwen door je lijf. Dit is ook niet raar, het is één van de meest kwetsbare momenten die je meemaakt. Het scheelt dat het wederzijds is. Toch zal dit het allemaal waard zijn, want je gaat voor die partner waar jij je helemaal thuis bij voelt. Op zoek naar meer geluk in de liefde? Durf deze investering dan te doen. Neem contact met ons op of doe de slagingskanstest