Investeer in een leven met partner

Je verlangt naar een leven met partner en bent bereid om hierin te investeren. Grote kans dat wij je van dienst kunnen zijn, maar we willen je geen valse hoop geven. Om deze reden zouden we iets meer van je willen weten.

Klik hier om een aantal vragen te beantwoorden zodat we je slagingskans kunnen bepalen. Je krijgt de uitslag op korte termijn toegestuurd, samen met uitleg over onze aanpak en een persoonlijk aanbod met onze tarieven. Je kunt ook een belafspraak maken en de vragen en kosten direct met ons bespreken.

Persoonlijke service

De persoonlijke service en nauwkeurige selectie is iets wat ik zelf erg prettig vond tijdens de zoektocht naar mijn ideale partner. Je merkt dat de bemiddelaars dit al jaren doen. Ze luisteren goed naar mijn wensen en kijken ook naar gelijkgestemdheid in een relatie. Dit gaat verder dan alleen ‘op papier’ goed matchen, het gaat ook over gevoel.

Dominique (29)

Echt mensenwerk

Tijdens het intakegesprek merkte ik direct dat de consulent uitgebreid de tijd voor mij nam. Zo komt PartnerSelect er achter wie jij bent als persoon, in plaats van dat je dat over moet brengen door online allerlei vragen te beantwoorden. Het is echt mensenwerk, dus dat is het geld wel waard!

Marc (48)

Toch mogelijkheden binnen mijn budget

Je geeft zelf aan wat je budget is, en op basis daarvan worden de volgende stappen bepaald. Ik wilde er niet ontzettend veel geld aan kwijt zijn, omdat je van tevoren niet weet wat je kunt verwachten. Maar gelukkig waren er voor mij alsnog allerlei mogelijkheden om mijn droomman te vinden.

Cora (61)

Aan anderen overlaten

Toen ik mijn huis ging verkopen, heb ik een makelaar ingehuurd. Nu ben ik op zoek naar een partner, waar ik ook bemiddeling bij nodig heb! Ik heb net zoals vele anderen een druk leven, dus ik vind het heerlijk om dit over te laten aan de juiste mensen die er verstand van hebben.

Dave (57)

Wij zijn pas
tevreden als jij
tevreden bent

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

  • Persoonlijk contact
  • Erkend door het SinglesKeurmerk
  • Keiharde contactgarantie
  • Bemiddeling in heel Nederland
  • Slechts één maand opzegtermijn
  • Sinds 1997 actief

Liefde is investeren

Tijdens de eerste date gieren de zenuwen door je lijf. Dit is ook niet raar, het is één van de meest kwetsbare momenten die je meemaakt. Het scheelt dat het wederzijds is. Toch zal dit het allemaal waard zijn, want je gaat voor die partner waar jij je helemaal thuis bij voelt. Op zoek naar meer geluk in de liefde? Durf deze investering dan te doen. Neem contact met ons op of doe de slagingskanstest