Trots op ons Singleskeurmerk!

Privacy-statement

Alle informatie die u verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden nooit aan derden doorgespeeld.

Kwaliteit van werken staat bij PartnerSelect hoog in het vaandel. Het Singleskeurmerk voor relatiebureaus dragen wij dan ook een warm hart toe.

PartnerSelect Relatiebemiddeling heeft de erkenning van het Singles Keurmerk Relatiebureau PartnerSelect is aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK)

PartnerSelect heeft altijd alle erkenningen die in ons vak te verkrijgen zijn gehad. Wij zijn actief betrokken geweest bij de oprichting van onze branchevereniging. Ook aan de totstandkoming van het Singleskeurmerk voor relatiebureaus hebben wij ons steentje bijgedragen. Op dit moment maakt onze directeur deel uit van het bestuur van de BVSK. Zo werken we constant aan de verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening en de goede naam van onze branche.

"Het Singleskeurmerk en BVSK erkend. Voor u een zekerheid, voor ons een erkenning."
J.W.M. van Leeuwen, directeur PartnerSelect

BVSK erkende relatiebureaus moeten over goede papieren beschikken, zich aan strenge regels onderwerpen en de algemene voorwaarden voor relatiebemiddeling hanteren die met medeweten van de Consumentenbond zijn opgesteld. Meer weten hierover? Bekijk onze algemene voorwaarden

De BrancheVereniging SinglesKeurmerk (BVSK) is ontstaan uit een fusie van de Branchevereniging Erkende Relatiebureaus (BER) en de Algemene Vereniging Relatiebureaus (AVR). PartnerSelect was vanaf de oprichting lid van de BER en daarvoor van het GRC, dat zich sinds 1978 inzet om uw belangen te behartigen. Het is hiermee de oudste organisatie voor relatiebureaus. Deskundigheid en betrokkenheid staan hierbij centraal.

Kiezen voor relatiebureaus of datingsites, die niet kunnen of willen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het Singleskeurmerk en de BrancheVereniging SinglesKeurmerk, vergroot de kans op teleurstelling. Kiezen voor een BVSK-erkend relatiebureau betekent: uw kansen bij het vinden van een fijne passende levenspartner aanzienlijk vergroten.

We hopen dat u na het lezen van deze website ervan overtuigd bent dat de BVSK-erkende relatiebureaus vele voordelen bieden. Het kiezen voor een BVSK-erkend relatiebureau kan voor u de aanzet zijn voor wellicht de meest positieve wending in uw leven!