Professioneel datingbureau

Is dit jouw situatie? Over het algemeen sta je positief in het leven en vermaak je je goed. Toch is er ook het verlangen naar een lieve partner. Datingapps heb je geen zin (meer) in en om nou iedere avond op pad te gaan....

Soms bekruipt je het gevoel: Ga ik de ene voor mij nog wel vinden? En daarom overweeg je een professioneel datingbureau.

Doe de test en ontdek je relatiekans!

Herken jij één van deze punten?

  • Als je 's avonds alleen op de bank zit of in een leeg huis komt, dan voel je je alleen.
  • De mensen om je heen gaan hun eigen gang. Ze zijn er als het nodig is en jij bent er voor hen, maar je verlangt naar meer.
  • Via datingapps stapelen teleurstellingen zich op. Je krijgt geen reactie, ze hebben problemen, zijn niet eerlijk of uit op je geld.
  • Alles moet je alleen doen en komt op jou aan. Je zou de taken wel eens willen verdelen om tijd en energie over te houden.
  • Bij familie en stellen schuif je alleen aan. De goed bedoelde datingtips ben je wel zat. Het lijkt wel alsof je als single niet volwaardig meetelt.

Hoe ga jij verder?

Waarom zou je alleen blijven en accepteren dat je zonder fijne relatie door het leven moet? Zonder partner zullen de momenten van eenzaamheid blijven terugkeren. Mensen om je heen bouwen samen hun leven op en jij staat er alleen voor.

Probeer ons datingbureau

Wacht niet langer en zet vandaag de stap. Doe de gratis slagingskanstest en start het gesprek over wie je bent, hoe jij in het leven staat en jouw verlangen naar een partner om je leven mee te delen. Laat je door ons datingbureau voorstellen aan die ene speciale persoon die je begrijpt, bij wie jij je op je gemakt voelt en tot wie jij je aangetrokken voelt. Vind je een partner of bevalt de aanpak je niet? Je zit er maar een maand aan vast.

Zet de volgende stap. Start de slagingskanstest!

Vakkundig en vooral persoonlijk

Deze beoordeling was geschreven toen ik nog aan het begin zat van het proces (voor een mogelijk eerste voorstel), maar vanaf het eerste gesprek aan de telefoon tot en met het uiteindelijke inschrijvingsgesprek bij mij thuis, was ik blij verrast hoe persoonlijk het allemaal in werking ging. Het is, of ik vond het best een drempel om overheen te stappen, [...]
- Beneden-Leeuwen

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor je reactie! Het is fijn om te lezen dat je tevreden bent over het gesprek met je consulent en de beschrijving die ze van je heeft gemaakt. Nu op naar je eerste match!

Geslaagd

Het was een leuk en open gesprek met een luisterend oor op het juiste moment . Heel gezellig ook nog .
- Druten

Reactie van het bedrijf

Dank je wel, Hennie, voor je positieve reactie op het gesprek dat Ankie en jij hadden (dit was wederzijds).

Een hele prettige kennismaking met een mooie persoonsbeschrijving.

Voordat de consulent langskwam voor de kennismaking en het opstellen van de persoonsbeschrijving, was ik best zenuwachtig. Het is natuurlijk een hele stap die je zet. Je zou het liefst zelf je ideale partner willen vinden, maar dat is in sommige gevallen wat lastiger. Dan maakt het inschakelen van een datingbureau een goede stap. De consulent stelde mij prima op [...]
- Gouda

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je oprechte en enthousiaste review! Samen gaan we er alles aan doen om die ene match voor je te vinden!

Ik had er dus wat meer geduld voor nodig

Een vriend was via PartnerSelect geslaagd en heeft inmiddels 3 jaar een relatie. Hij vertelde dat de werkwijze, in tegenstelling tot de “vleeskeuring” bij het daten, heel netjes is. Ik schreef me op goed geluk in. De eerste 3 voorstellen die ik kreeg waren niet allemaal even top. Ik nam contact op met mijn matchmaker Bahar. Die adviseerde mij om [...]
- Krimpenerwaard

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie review Leonie en veel geluk samen!

27 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Ondanks drukke agenda

Ik heb het best druk met mijn werk en thuis wil ik er voor mijn kids zijn. Hoe ontmoet je dan een leuke dame? Iemand wees me op datingbureau PartnerSelect en inmiddels raad ik het iedereen zelf ook aan!

Winfred (47)

Veel aandacht naar de kinderen

Als alleenstaande moeder met twee kinderen wilde ik hen de aandacht geven die ze verdienen, maar daardoor was ik wel veel aan huis gekluisterd. Deze vorm van relatiebemiddeling was voor mij de perfecte oplossing.

Sylvia (41)

Een match made in heaven

Iemand die dezelfde normen en waarden deelt, en net als ik graag de wereld ontdekt. Ik was bang dat dit een te hoge eis zou zijn, maar niets bleek minder waar. Cliché, maar: op ieder potje past een deksel.

Hinke (34)

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

Na een moeilijke periode van rouwverwerking nadat ik weduwnaar werd, had ik weer ruimte in mijn leven voor een nieuwe liefde. Er zijn nog heel wat jaren die ik nu samen kan doorbrengen met een geweldige vrouw aan mijn zijde.

Karel (67)

Werkwijze

1

Het intakegesprek

Wie ben je? Wie past er
bij je? Wat zijn je wensen?
Het uitgebreide intakegesprek
vindt plaats in jouw regio.

2

De selectie

Met jouw wensen en onze
expertise en ervaring komen
we tot de beste voorstellen.

3

De ontmoeting

Een uniek moment.
Altijd spannend, maar ook
ontzettend leuk. Kijken wat
het wordt…

4

De klik

Klikte het en blijft het klikken?
Dan is dit het begin van
iets moois!

Wij zijn pas
tevreden als jij
tevreden bent

De voordelen van PartnerSelect

  • Geen algoritme, maar echt mensenwerk
  • Iedereen is persoonlijk gescreend
  • Groot in Nederland en jouw regio
  • Erkend door het SinglesKeurmerk
  • Slechts één maand opzegtermijn

Actief in heel Nederland

Zoek je iemand in jouw regio, die gemakkelijk dichtbij woont? Je bepaalt zelf de reistijd die je wenst af te leggen voor jouw ideale partner. Ook het intakegesprek vindt plaats in jouw regio of bij je thuis.

Doe de slagingskanstest en ontdek de mogelijkheden in jouw regio

Hoge slagingskans
door persoonlijk contact

Het aantal nieuwe relaties dat ontstaat via datingbureau
PartnerSelect ligt hoog. Onze persoonlijke matching zorgt
ervoor dat de meeste mensen, die openstaan voor een
serieuze relatie, slagen.

5.000+matches per jaar75%kans op een relatie100%leuke ontmoetingen