Professioneel relatiebureau

Een man en vrouw die op een fiets rijden

Is dit jouw situatie? Over het algemeen sta je positief in het leven en vermaak je je goed. Toch is er ook het verlangen naar een lieve partner. Datingapps heb je geen zin (meer) in en om nou iedere avond op pad te gaan….

Soms bekruipt je het gevoel: Ga ik de ene voor mij nog wel vinden? En daarom overweeg je een professioneel relatiebureau.

persoonsbeschrijving

Herken jij één van deze punten?

Hoe ga jij verder?

Waarom zou je alleen blijven en accepteren dat je zonder fijne relatie door het leven moet? Zonder partner zullen de momenten van eenzaamheid blijven terugkeren. Mensen om je heen bouwen samen hun leven op en jij staat er alleen voor.

Probeer ons relatiebureau

Wacht niet langer en zet vandaag de stap. Doe de gratis slagingskanstest en start het gesprek over wie je bent, hoe jij in het leven staat en jouw verlangen naar een partner om je leven mee te delen. Laat je door onze matchmakers voorstellen aan die ene speciale persoon die je begrijpt, bij wie jij je op je gemakt voelt en tot wie jij je aangetrokken voelt. Vind je een partner of bevalt de aanpak je niet? Je zit er maar een maand aan vast.

Voelde me meteen op mijn gemak

Ik vind het gesprek erg prettig. Het was ontspannen met alle ruimte om te vertellen. Er werd goed doorgevraagd waardoor er een goed beeld is ontstaan van wie ik ben.
- Veelerveen

Weinig succes met matches, maar op singles dag de ware ontmoet!

Slechts een paar maanden PartnerSelect (PS) lid geweest, omdat ik op een singles dag van hen (ludieke stadswandeling in centrum Den Bosch met lunch) zeer waarschijnlijk de vrouw van mijn leven tegengekomen ben -- waarvoor ik PS natuurlijk eeuwig dankbaar zal zijn! 😀 Op zich ben ik ervan overtuigd dat het team van PS echt keihard hun best doet om hun [...]
- Veldhoven

In één woord zelfs: Geweldig!

Het contact met Partner Select is van het begin tot het einde positief geweest. Te beginnen met de intake die prettig, makkelijk en duidelijk was tot en met de afronding. De duidelijkheid over de matching, het goed aangeven van wat verwacht mag worden, de betrokkenheid en inlevingsvermogen van de matchmakers en collega’s, niets dan lof daarvoor. Wat natuurlijk ook helpt om een goede [...]
- Sint Anthonis

Fijne communicatie!

Na intake spannend wat er komen gaat. Stiekem hoge verwachtingen. Soms denk je dat je duidelijk bent wat je “ wensen” zijn, na een voorstel merkte ik dat er nog wensen zijn die ik niet besproken had. Het is fijn dat er dan contact is en de wensen weer bijgesteld worden. Het blijft spannende beleving, welk voorstel zal er komen! Door in contact te blijven [...]
- De Meern
50 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.3/10

Werkwijze

Een eenvoudige illustratie van een geel huis met een houten schutting, een oranje deur en twee ramen. Rechts staat een boom met een blauw bladerdak en oranje stippen. Onder de boom staat het oranje gezicht van een lachende kat met snorharen, symbool voor de warmte van het opbouwen van een duurzame relatie.
Illustratie van vijf verschillende mensen. De groep bestaat uit personen met verschillende haarkleuren, kleding en accessoires, zoals een bril. Ze zijn allemaal afgebeeld met eenvoudige, kleurrijke geometrische vormen en lachende gezichten, die de levendige geest belichamen van een matchmaking-service die zich inzet voor het opbouwen van duurzame relaties.
thee of koffiepot met mok en spel kaarten
illustratie-stel-hartjes
logo datingbureau PartnerSelect relatiebemiddeling

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

De voordelen van PartnerSelect

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Actief in heel Nederland

Zoek je iemand in jouw regio, die gemakkelijk dichtbij woont? Je bepaalt zelf de reistijd die je wenst af te leggen voor jouw ideale partner. Ook het intakegesprek vindt plaats in jouw regio of bij je thuis.

Hoge slagingskans door persoonlijk contact

Het aantal nieuwe relaties dat ontstaat via relatiebureau
PartnerSelect ligt hoog. Onze persoonlijke matching zorgt
ervoor dat de meeste mensen, die openstaan voor een
serieuze relatie, slagen.

matches per jaar
0 +
kans op een relatie
0 %
leuke ontmoetingen
0 %
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.