Professioneel relatiebureau

Is dit jouw situatie? Over het algemeen sta je positief in het leven en vermaak je je goed. Toch is er ook het verlangen naar een lieve partner. Datingapps heb je geen zin (meer) in en om nou iedere avond op pad te gaan....

Soms bekruipt je het gevoel: Ga ik de ene voor mij nog wel vinden? En daarom overweeg je een professioneel relatiebureau.

Doe de test en ontdek je relatiekans!

Herken jij één van deze punten?

  • Als je 's avonds alleen op de bank zit of in een leeg huis komt, dan voel je je alleen.
  • De mensen om je heen gaan hun eigen gang. Ze zijn er als het nodig is en jij bent er voor hen, maar je verlangt naar meer.
  • Via datingapps stapelen teleurstellingen zich op. Je krijgt geen reactie, ze hebben problemen, zijn niet eerlijk of uit op je geld.
  • Alles moet je alleen doen en komt op jou aan. Je zou de taken wel eens willen verdelen om tijd en energie over te houden.
  • Bij familie en stellen schuif je alleen aan. De goed bedoelde datingtips ben je wel zat. Het lijkt wel alsof je als single niet volwaardig meetelt.

Hoe ga jij verder?

Waarom zou je alleen blijven en accepteren dat je zonder fijne relatie door het leven moet? Zonder partner zullen de momenten van eenzaamheid blijven terugkeren. Mensen om je heen bouwen samen hun leven op en jij staat er alleen voor.

Probeer ons relatiebureau

Wacht niet langer en zet vandaag de stap. Doe de gratis slagingskanstest en start het gesprek over wie je bent, hoe jij in het leven staat en jouw verlangen naar een partner om je leven mee te delen. Laat je door ons relatiebureau voorstellen aan die ene speciale persoon die je begrijpt, bij wie jij je op je gemakt voelt en tot wie jij je aangetrokken voelt. Vind je een partner of bevalt de aanpak je niet? Je zit er maar een maand aan vast.

Zet de volgende stap. Start de slagingskanstest!

goede ervaring

ik kan het heel goed vinden met gerry is een heel aardige vrouw waar ik veel steun aan heb zie de toekomst met haar positief in
- almelo

Leuke relatie aan over gehouden

In het begin ging het allemaal wat moeizaam bij partner select,maar dat is ruimschoots goedgekomen, Goed geluisterd naar de wensen.
- Ravenswaaij

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie beoordeling Ton en veel geluk samen. We hopen in de toekomst nog van jullie te vernemen en wens jullie veel geluk.

Eerlijkheid en scheidbaarheid openheid

Werd prima geholpen maar eerlijk gezegd Het lig aan de persoon zelf. De personen geven niet alles aan hoe en waarvoor ze willen gaan. Had gehoopt dat ik iemand had maar die laat het afweten zonder te.melden van ik wil geen contact.
- Rotterdam

Reactie van het bedrijf

Dank je voor de mooie waardering Gilbertha! Groeten, Arjan

Betrokken en professioneel

Het eerste voorstel was gelijk precies wat wij in elkaar zochten en raak dus
- Oud vossemeer

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie review Janine! We blijven graag op de hoogte hoe het met jullie gaat.

33 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Ondanks drukke agenda

Ik heb het best druk met mijn werk en thuis wil ik er voor mijn kids zijn. Hoe ontmoet je dan een leuke dame? Iemand wees me op relatiebureau PartnerSelect en inmiddels raad ik het iedereen zelf ook aan!

Winfred (47)

Veel aandacht naar de kinderen

Als alleenstaande moeder met twee kinderen wilde ik hen de aandacht geven die ze verdienen, maar daardoor was ik wel veel aan huis gekluisterd. Deze vorm van relatiebemiddeling was voor mij de perfecte oplossing.

Sylvia (41)

Een match made in heaven

Iemand die dezelfde normen en waarden deelt, en net als ik graag de wereld ontdekt. Ik was bang dat dit een te hoge eis zou zijn, maar niets bleek minder waar. Cliché, maar: op ieder potje past een deksel.

Hinke (34)

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

Na een moeilijke periode van rouwverwerking nadat ik weduwnaar werd, had ik weer ruimte in mijn leven voor een nieuwe liefde. Er zijn nog heel wat jaren die ik nu samen kan doorbrengen met een geweldige vrouw aan mijn zijde.

Karel (67)

Werkwijze

1

Het intakegesprek

Wie ben je? Wie past er
bij je? Wat zijn je wensen?
Het uitgebreide intakegesprek
vindt plaats in jouw regio.

2

De selectie

Met jouw wensen en onze
expertise en ervaring komen
we tot de beste voorstellen.

3

De ontmoeting

Een uniek moment.
Altijd spannend, maar ook
ontzettend leuk. Kijken wat
het wordt…

4

De klik

Klikte het en blijft het klikken?
Dan is dit het begin van
iets moois!

Wij zijn pas
tevreden als jij
tevreden bent

De voordelen van PartnerSelect

  • Geen algoritme, maar echt mensenwerk
  • Iedereen is persoonlijk gescreend
  • Groot in Nederland en jouw regio
  • Erkend door het SinglesKeurmerk
  • Slechts één maand opzegtermijn

Actief in heel Nederland

Zoek je iemand in jouw regio, die gemakkelijk dichtbij woont? Je bepaalt zelf de reistijd die je wenst af te leggen voor jouw ideale partner. Ook het intakegesprek vindt plaats in jouw regio of bij je thuis.

Doe de slagingskanstest en ontdek de mogelijkheden in jouw regio

Hoge slagingskans
door persoonlijk contact

Het aantal nieuwe relaties dat ontstaat via relatiebureau
PartnerSelect ligt hoog. Onze persoonlijke matching zorgt
ervoor dat de meeste mensen, die openstaan voor een
serieuze relatie, slagen.

5.000+matches per jaar75%kans op een relatie100%leuke ontmoetingen