Werkt dating via datingsites bij u niet? Slechte ervaringen met dates via datingsites?

Voor al wie online dating moe is biedt PartnerSelect uitkomst. Via onze persoonlijke relatie bemiddeling vindt u namelijk wel de relatie waarnaar u verlangt!

Dating op maat

PartnerSelect is een bureau voor relatie bemiddeling. Dus geen datingsite. Er zijn heel wat verschillen tussen relatie bemiddeling en dating. Het belangrijkste verschil is dat het bij relatie bemiddeling om mensenwerk gaat: u hebt direct contact met uw bemiddelaar. En dat heeft veel voordelen!

PartnerSelect zoekt, vindt en verbindt!

Hoe kunt u wel een partner vinden, zonder kostbare tijd te verspillen met onbetrouwbare dates?

 • Gericht zoeken
  Eerst het zoeken. Het is al jarenlang ons dagelijks werk om die singles te bereiken die echt op zoek zijn naar een relatie. Daar profiteert u natuurlijk van: hoe meer goede kandidaten, des te groter uw kansen.

 • Een geschikte single vinden
  Vervolgens komt de selectie. Uw bemiddelaar selecteert niet zomaar op simpele criteria, maar selecteert op basis van het complete beeld dat hij of zij van u heeft.

 • De match
  Dan ontvangt u een contactvoorstel. Dit is een door ons opgestelde persoonsbeschrijving (met kleurenfoto!). Klikt het met de persoon die wij aan u voorstellen? Dan is dit hopelijk het begin van een mooie relatie!

Relatie bemiddeling van PartnerSelect in een notendop:
 • Voor wie? Voor alle singles die serieus op zoek zijn naar een man-vrouw relatie.
 • Wat? Deskundige bemiddelaars brengen u in contact met singles die bij u passen.
 • Waar? PartnerSelect is actief in heel Nederland. Dus ook bij u in de regio!
 • Kosten? Uitgebreide informatie over de kosten vindt u in de brochure! Klik hier

Meer informatie? Bel 088-1997010 of doe de test!

Dating met inhoud

PartnerSelect wil aantonen dat dating ook anders kan. Meer persoonlijk. PartnerSelect Dating-op-maat is er op gericht serieuze relaties tot stand te brengen. Rekening houdend met uw persoon, partnerwensen en mogelijkheden stellen we u aan leuke singles voor!

Wilt u precies het verschil tussen relatiebemiddeling en dating weten? U leest meer op de pagina relatiebemiddeling vs dating