Nieuwjaarsborrel 2020

Traditioneel trapt PartnerSelect het jaar af met een gezellige nieuwjaarsborrel. Dit jaar zijn we te gast op Kasteel Woerden. Een toplocatie! In een sfeervolle ambiance toasten op het nieuwe jaar. Geef je op tijd op, want vol=vol.

Je wordt welkom geheten met een glas bubbels en gedurende de borrel komen er lekkere snacks voorbij. Wij zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat jij je vrij voelt om met de andere aanwezigen kennis te maken. Een mooie middag staat voor je open en misschien...

Zondag 19 januari a.s. zal de nieuwjaarsborrel plaatsvinden. Je bent vanaf 16.30 uur welkom. De borrel duurt tot ongeveer 19.00 uur en vindt plaats in Kasteel Woerden. Deze locatie is op 5 minuten wandelen van station Woerden gelegen en ook met de auto (gratis parkeren) prima te bereiken.

Aanmelden + kosten

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk. Wil je de volgende keer op tijd zijn en ook op een ongedwongen manier leuke mensen ontmoeten? Meld je dan aan op onze agenda. We organiseren regelmatig nieuwe activiteiten en daar zit vast wel iets bij voor jou.

Soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kun je je aanmelden, want je kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit de aanmelding annuleren. Je betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen de 6,95 euro administratiekosten. Sta je bij PartnerSelect voor bemiddeling ingeschreven? Dan is annuleren tot deze 3 dagen voorafgaand aan de activiteit kosteloos.

Vragen

Heb je vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000. We staan je graag te woord!

PartnerSelect single activiteiten

  • Compleet verzorgd
  • Deelnemers van je eigen leeftijd
  • Ongedwongen sfeer
  • Voor leden en niet-leden
  • Soepel annuleringsbeleid
  • Kennismakingen staan centraal