Ondernemer en op zoek naar een relatie?

Ondernemers die kiezen voor relatiebemiddeling van PartnerSelect weten wat ze willen: een gelukkige relatie. En geen gekkigheid.

De voordelen van een gelukkige relatie

Bent u zelfstandig ondernemer, zaakvoerder of bedrijfsleider? Dan weet u ongetwijfeld hoe belangrijk een gelukkige relatie is. Een prettige thuissituatie werkt vaak over de hele lijn positief door.

"Thuiskomen, samen iets drinken, kaarsen op tafel... In een woord: zalig!"

Naast iedere succesvolle man, staat een sterke vrouw

Het is een cliché, maar daarom niet minder waar. In ieder geval leeft bij bijna iedereen van ons de wens om samen te zijn. Maar wat als die wederhelft ontbreekt?

Manieren om een geschikte partner te vinden

De relatiemarkt wordt tegenwoordig overspoeld door allerlei initiatieven. PartnerSelect is altijd zijn eigen weg gegaan. Goede vernieuwingen pikken we op, zonder het goede van vroeger weg te gooien.

"Waarom ik voor PartnerSelect koos? Ik wil dat er een persoon is die naar mij luistert. Iemand die ik in de ogen kan kijken. Ik ben geen moeilijk mens, maar bij zaken als een relatie wil ik toch serieus genomen worden."

Succesformule

PartnerSelect heeft een lange staat van dienst. Dit heeft geleid tot een simpele succesformule waarbij U centraal staat.

  • 1. Relatiebemiddeling begint met u: uw verhaal, uw wensen, uw verwachtingen.
  • 2. Na de intake gaan wij aan de slag en zetten onze expertise, netwerken en professionaliteit in. Uiteindelijk komen we met een contactvoorstel.
  • 3. Vervolgens is het weer aan u: een eerste contact, kennismaking, een ontmoeting. Voelt u een klik? Dan is dat de eerste stap op weg naar veel meer dan dat!
Informatie?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hier om een terugbelafspraak in te plannen. Een van onze medewerkers belt u dan op het door gewenste tijdstip terug en kan u persoonlijk informeren over de kosten, uw kansen en alles wat u weten wil.

  • Klik hier voor ons gratis informatiepakket met extra informatie over de werkwijze en de actuele tarieven.
Ervaringen

"Mijn werk is een uit de hand gelopen hobby. Ik stop er heel veel tijd in. Toen ik iemand vond en daar iets van probeerde te begrijpen, wist ik dat het goed zat. Heerlijk!"

"Als bedrijfsleider heb je een bepaald gevoel voor verantwoordelijkheid. Dat merkte ik ook toen ik actief op zoek ging naar een partner. Ik wilde niet zomaar iemand ontmoeten of spelletjes spelen op een datingsite. Ik zocht gewoon een partij die mij kon helpen een partner te vinden te vinden die echt bij mij past. Daarom koos ik voor PartnerSelect."

"Ik heb altijd keihard gewerkt. Op een gegeven moment pluk je daar de vruchten van. Maar via dating leken de dames alleen in mijn geld geïnteresseerd. Niet bij mij!"

"Op mijn werk zoek ik ook altijd naar de beste partijen om verder te komen. Waarom zou ik dat voor mezelf niet doen?"

Inschrijven

Ondernemers zijn stiekem vaak ook wel een beetje eigenwijs en kieskeurig. Precies daarom zijn ze bij PartnerSelect op hun plek. Kiest u voor persoonlijke relatiebemiddeling? Kies dan voor PartnerSelect.