Unieke
werkwijze

Sinds 1997
succesvol

Onze professionele matching

Het intakegesprek

Om te beginnen is het belangrijk om jou goed te leren kennen. Daar neemt je consulent dan ook uitgebreid de tijd voor. Tijdens het intakegesprek komt een groot aantal onderwerpen aan de orde: werk en beroep, eerdere relaties, interesses, enzovoorts. Vanzelfsprekend krijg je ook de gelegenheid om je relatiewensen uitvoerig te bespreken. Na het intakegesprek maak je kennis met je matchmaker. Je consulent & matchmaker zorgen als team voor de beste matches.

De matching

Jouw matchmaker kijkt samen met je consulent of er een geschikte match is en spreekt ook alle andere consulenten en mensen met wie zij het intakegesprek hebben gehad. Zo vergroten we de vijver en kunnen we heel selectief te werk gaan. Past er iemand bij je en andersom, dan wisselen we jullie persoonsbeschrijving met foto uit.

De match zelf

Heb je vragen over de match, dan bespreek je die met je eigen matchmaker. Staan jullie beiden open voor een ontmoeting, dan wisselen we jullie telefoonnummers uit. Spannend! Stopt het contact of ziet een van jullie de match niet zitten, dan kijken we wat beter moet en starten de matching direct weer op.

De klik!?

Na 6 contacten is 75% van de mensen geslaagd. Hiermee heb je 3 keer meer kans dan via een datingsite. Je matchmaker zal je maximaal ondersteunen en is er ook als je het even niet meer ziet zitten. De aanhouder wint, dat merken wij iedere dag weer. Geef het een kans. Je zult er geen spijt van krijgen.

illustratie-stel-hartjes

Het moet goed voelen

Als een voorstel niet goed voelt, doe ik het niet. Je houdt natuurlijk rekening met de wensen van iedereen, maar dat is lang niet alles. Wij kennen de mensen, we hebben ze gesproken en weten wie ze zijn. We hebben gevoel bij het verhaal achter de foto en dat is ontzettend belangrijk.

Bas, matchmaker

Roken, kinderwens en zeezeilen

Zomaar wat wensen of eigenschappen van iemand. Voor ons is dan altijd van belang: hoeveel rookt hij? Gelukkig rookte deze man af en toe op een feestje en was hij bereid om definitief te stoppen. Ik moest dus inschatten of ik deze man kon voorstellen aan een hele leuke vrouw. De vrouw zocht echter een niet-roker. Wil je weten of ik dit voorstel heb gedaan? Neem dan contact met ons op!

Bahar, matchmaker

Matchmaker van Nederland

In de 25 jaar dat we actief zijn heb ik ontzettend veel mensen aan elkaar voorgesteld. Honderden per maand, jaar in, jaar uit. In al die jaren kom je dan al snel op misschien wel 50.000 voorstellen. Deze jarenlange ervaring merk je wanneer je je bij PartnerSelect inschrijft. Tot op de dag van vandaag help ik bij de bemiddelingen, en heb ik een goed gevoel voor detail ontwikkeld.

Arjan, matchmaker & oprichter

Écht contact

Onze werkwijze is persoonlijk. Misschien ook wel ouderwets. Zeker in het licht van het huidige digitale tijdperk. Wij hechten nog steeds waarde aan écht contact. We willen weten wat je wensen zijn en hoe we vervolgens zo snel mogelijk een geschikte partner kunnen vinden. Het gaat om een stukje gevoel en nuance, waar de computer niet altijd geschikt voor is.

Nicoline, consulent

Gelijkgestemdheid

& elkaar aanvullen

Het is ons doel om duurzame liefdesrelaties tot stand te brengen. Uit onderzoek en onze dagelijkse praktijk, blijkt dat gelijkgestemdheid tussen partners hierbij van groot belang is. Dat je van elkaar verschilt is ook belangrijk, zo kun je elkaar aanvullen en het houdt je relatie levendig. We zoeken dan ook zoveel mogelijk naar overeenkomsten wat betreft achtergrond, ontwikkeling, waarden & normen, levensdoelen, uiterlijk en levensfase. Springt de vonk over, dan is de kans op een duurzame relatie vele malen groter.

Benieuwd of jouw ideale partner staat ingeschreven? Doe de test

Contactgarantie

Het is belangrijk dat je weet waar je aan toe bent en daarom spreken we af met hoeveel personen wij je minimaal zullen matchen. Dit is een ijzersterke contactgarantie. Door de ervaring van onze consulenten & matchmakers kan het haast niet anders dan dat hier liefde uit voort komt.

Succesvol sinds 1997

Onze dienstverlening is maatwerk. Het is mensenwerk! In de meer dan 25 jaar die wij actief zijn in de persoonlijke relatiebemiddeling, blijven wij ons continu verbeteren om steeds weer de beste match te kunnen maken. We streven dit tegen een tarief te doen dat voor een groter publiek bereikbaar is.