Unieke
werkwijze

Sinds 1997
succesvol

Onze professionele matching

Het intakegesprek

Om te beginnen is het belangrijk om jou goed te leren kennen. Daar neemt je consulent dan ook uitgebreid de tijd voor. Tijdens het intakegesprek bij jou thuis of op een van onze 35 locaties komt een groot aantal onderwerpen aan de orde: werk en beroep, eerdere relaties, interesses, enzovoorts. Vanzelfsprekend krijg je ook de gelegenheid om je partnerwensen uitvoerig te bespreken.

De selectie

In de bemiddelingsfase gaat je matchmaker samen met de consulenten uitgebreid op zoek naar iemand die goed bij je past. Omgekeerd moet dit ook het geval zijn. Want liefde moet natuurlijk wel van twee kanten komen! We zoeken alleen de beste kandidaten die echt bij jou passen, en bij jouw wensen aansluiten.


De ontmoeting

Tijdens de selectiefase werken we toe naar een persoon die bij je past. We doen altijd eerst een voorstel. Jullie krijgen dan elkaars profiel en foto te zien. Als jullie beiden positief op het voorstel reageren volgt de ontmoeting.

De klik!?

Klikte het en blijft het klikken? Dan is dit het begin van iets moois! Is het toch niet helemaal wat je ervan hoopte of zoek je iemand anders? Geen probleem. Met je bemiddelaar neem je door naar wie we weer verder moeten gaan zoeken. Hiermee gaan we door totdat de klik er wel is.

illustratie-stel-hartjes

Het moet goed voelen

Als een voorstel niet goed voelt, doe ik het niet. Je houdt natuurlijk rekening met de wensen van iedereen, maar dat is lang niet alles. Wij kennen de mensen, we hebben ze gesproken en weten wie ze zijn. We hebben gevoel bij het verhaal achter de foto en dat is ontzettend belangrijk.

Bas, bemiddelaar

Roken, kinderwens en zeezeilen

Zomaar wat wensen of eigenschappen van iemand. Voor ons is dan altijd van belang: hoeveel rookt hij? Gelukkig rookte deze man af en toe op een feestje en was hij bereid om definitief te stoppen. Ik moest dus inschatten of ik deze man kon voorstellen aan een hele leuke vrouw. De vrouw zocht echter een niet-roker. Wil je weten of ik dit voorstel heb gedaan? Neem dan contact met ons op!

Bahar, bemiddelaar

De gouden combinatie

In de dagelijkse praktijk merk ik dat gelijkgestemdheid in de basis tussen partners erg belangrijk is. Dit is dan ook een van de pijlers waar ik rekening mee houd tijdens het matchen. Daarnaast moet je elkaar natuurlijk kunnen aanvullen. Wanneer ik deze gouden combinatie gevonden heb, geeft me dat elke keer weer een glimlach op mijn gezicht.

Rogier, bemiddelaar & oprichter

Matchmaker van Nederland

In de 22 jaar dat we actief zijn heb ik ontzettend veel mensen aan elkaar voorgesteld. Honderden per maand, jaar in, jaar uit. In al die jaren kom je dan al snel op misschien wel 50.000 voorstellen. Deze jarenlange ervaring merk je wanneer je je bij PartnerSelect inschrijft. Tot op de dag van vandaag help ik bij de bemiddelingen, en heb ik een goed gevoel voor detail ontwikkeld.

Arjan, bemiddelaar & oprichter

Écht contact

Onze werkwijze is persoonlijk. Misschien ook wel ouderwets. Zeker in het licht van het huidige digitale tijdperk. Wij hechten nog steeds waarde aan écht contact. We willen weten wat je wensen zijn en hoe we vervolgens zo snel mogelijk een geschikte partner kunnen vinden. Het gaat om een stukje gevoel en nuance, waar de computer niet altijd geschikt voor is.

Nicoline, matchmaker

Gelijkgestemdheid

& elkaar aanvullen

Het is ons doel om duurzame liefdesrelaties tot stand te brengen. Uit onderzoek en onze dagelijkse praktijk, blijkt dat gelijkgestemdheid tussen partners hierbij van groot belang is. Dat je van elkaar verschilt is ook belangrijk, zo kun je elkaar aanvullen en het houdt je relatie levendig. We zoeken dan ook zoveel mogelijk naar overeenkomsten wat betreft achtergrond, ontwikkeling, waarden & normen, levensdoelen, uiterlijk en levensfase. Springt de vonk over, dan is de kans op een duurzame relatie vele malen groter.

Benieuwd of jouw ideale partner staat ingeschreven? Doe de test

Contactgarantie

Het is belangrijk dat je weet waar je aan toe bent en daarom spreken we af met hoeveel personen wij je minimaal zullen matchen. Dit is een ijzersterke contactgarantie. Door de ervaring van onze consulenten kan het haast niet anders dan dat hier liefde uit voort komt.

Succesvol sinds 1997

Onze dienstverlening is maatwerk. Het is mensenwerk! In de bijna 25 jaar die wij actief zijn in de persoonlijke relatiebemiddeling, blijven wij ons continu verbeteren om steeds weer de beste match te kunnen maken. We streven dit tegen een tarief te doen dat voor een groter publiek bereikbaar is.