Betrokken mensen!

persoonlijk & professioneel

Blij worden wij wanneer mensen het levensgeluk in elkaar vinden, harmonie en rust ervaren in een liefdevolle relatie waarin ze persoonlijk groeien en elkaar de ruimte geven. We weten hoe fijn dit voelt en daarom zijn we diep gemotiveerd om ons in te zetten voor iedereen die dit ook wil.

Een vrouw met lang bruin haar en pony, met een bril en een kleurrijke sjaal, glimlacht in een buitenomgeving met een bakstenen gebouw en groen gras op de achtergrond, op zoek naar een duurzame relatie via haar favoriete relatiebureau.

Onze consulent Liesbeth
Ik voer sinds augustus 2017 met
veel plezier intakegesprekken.
Altijd weer mooi om te zien hoe
iemand zich open stelt!

Een persoon met kort, golvend blond haar glimlacht hartelijk tegen een zwarte achtergrond. Ze dragen een zwart topje en hebben lichte make-up, waardoor hun heldere huid en blauwe ogen goed tot hun recht komen: een ideaal profiel voor elke matchmaking-service.

Onze consulent &
matchmaker Michelle
Mama, verloofd, coach/trainer,
ondernemend, creatief.
Levensgenieter. Met een passie
voor verbinden en een guilty
pleasure voor kennisquizzen.

Een persoon met halflang, krullend bruin haar en een bril lacht naar de camera. Ze dragen een geruit overhemd over een wit T-shirt en bevinden zich tegen een witte achtergrond, wat de benaderbare en oprechte geest belichaamt die vaak naar voren komt in relatiebemiddeling voor het opbouwen van duurzame relaties.

Onze matchmaker Bas
Getrouwd. Vader. Lezer van
boeken. Kijker van films.
Winnaar van pubquizzen.

Buiten staat een persoon met grijs haar op schouderlengte en een stralende glimlach. Ze dragen een donker jasje en op de achtergrond is een deel van een gebouw en wat zitplaatsen buiten te zien, wellicht vlakbij een datingbureau waar velen een duurzame relatie proberen op te bouwen.

Onze consulent Ankie
Echt contact, Open, Authentiek,
Natuur, Bewustzijn, Liefde, Zang &
Dans, Astrologie, Alles is met elkaar
verbonden.

Een vrouw met kort bruin haar en een bril lacht naar de camera. Ze draagt een groene trui en een kleurrijke sjaal. De achtergrond is wazig, maar lijkt een buitenomgeving te zijn met wat planten en een beige muur, misschien vlakbij haar favoriete plekje aanbevolen door haar datingbureau.

Onze consulent Nicoline
Spontaan, oprecht, open,
verbindend, praktisch, Labrador: 
wandelen, oma!, lekker eten,
zelfontwikkeling, keezen, fietsen:
NL ontdekken.

Glimlachende man met kort grijs haar en een baard, gekleed in een lichtpaars poloshirt met een donkere kraag, staande buiten tegen een wazige lichte achtergrond, die vertrouwen uitstraalt als iemand die succes heeft gevonden door middel van matchmaking.

Onze matchmaker Arjan
Familieman & levensgenieter met
intrinsieke motivatie & interesse.
Sporter (triathlon, trailen, golf) &
nieuwsgierig naar de wereld.

Een man met een geschoren hoofd en een licht perzikkleurig shirt draagt, is buiten. Achter hem ligt een veld met in de verte enkele bomen onder een blauwe lucht. Hij kijkt naar de camera en glimlacht lichtjes, misschien overweegt hij zijn volgende stap met de matchmakingdiensten van zijn favoriete datingbureau.

Onze consulent Dick
Open, eerlijk, afgestemd.
Gecertificeerd coach, sportman,
buitenmens. Oprecht
belangstellend naar (het
verhaal van) een ander.

Een jong meisje met lang, donkerbruin haar, gekleed in een lichtgrijs shirt en een beige chokerketting, glimlacht zachtjes tegen een wazige blauwe achtergrond, net zoals iemand in een datingbureau-advertentie.

Onze hulp Anna
Behulpzaam, vriendelijk, creatief
en eerlijk. Ik hou van
hockeyen, muziek, shoppen
met vriendinnen, eten
en series kijken.

Een persoon met lang, lichtbruin haar, gekleed in een bruin shirt, staat glimlachend voor een beige en lichtbruine achtergrond en belichaamt de vreugde die wordt gevonden door succesvolle relatiebemiddeling.

Onze consulent &
matchmaker Robin

Ik heb een open en nieuwsgierige
kijk op het leven. Liefde en
verbinding zijn mijn drijfveren.
Voor een mooie wandeling of
intensieve work-out mag je mij
wakker maken.

Een vrouw met lang zwart haar staat zelfverzekerd met haar armen over elkaar. Ze draagt een lichtroze topje met lange mouwen, een kleurrijke sjaal om haar nek, oorringen en een armband. De achtergrond is effen wit en weerspiegelt de eenvoud die vaak wordt gevierd door mensen die verbinding zoeken via een datingbureau.

Onze trainer/coach Anja
Gedreven, oprecht, geïnteresseerd,
optimistisch, enthousiast, gek op
dochter en hond. Overtuiging:
"Mooie dingen gebeuren ineens...

Een persoon met een lichte huid en lang bruin haar draagt een wit overhemd. Ze staan tegen een effen oranje achtergrond en kijken met een lachende uitdrukking recht in de camera. Ze belichamen het vertrouwen en geluk dat voortkomt uit het werken met een relatiebureau om duurzame relaties op te bouwen.

Onze consulent &
matchmaker Amber

Luisteraar en bemiddelaar, natuur-
en dierenliefhebber, moeder en
ondernemer. Houdt van dans,
muziek, koken, eten, luie dagen,
werkdagen (eigenlijk van alle
dagen), uitwisseling en verbinding.

Een jonge vrouw met lang blond haar lacht naar de camera en haar ogen glinsteren van optimisme. Ze draagt een mosterdgele trui en staat tegen een wazige blauw-witte achtergrond. Haar warme houding en stijlvolle outfit maken haar een ideale kandidaat voor elke matchmaking-service.

Onze psychologe Annabel
Open, vrolijk, psycholoog, houdt
van: de natuur, huiskonijn, Wolf,
verre reizen naar Afrika en
Zuid-Amerika, lang tafelen
met familie en vrienden, Italië,
skaten, kunst(geschiedenis)

Een vrouw met lang bruin haar en een vrolijke glimlach kijkt naar de camera. Ze is binnenshuis en de achtergrond, die verwijst naar een datingbureau, is enigszins wazig.

Onze consulent Saskia
Moeder, creatief, verbindend, gaat
uitdaging niet uit de weg.
Zwemmen, lezen, film/series,
festivals, Portugal, lekker eten.
Gastvrouw zijn en mooie
momenten beleven.

Matchmaker Priscilla

Onze matchmaker Priscilla
Hartelijk, oprecht, open,
vrolijk. Met een passie voor
de liefde, verbinding,
zingen, lekker eten en
zelfontwikkeling.

Een vrouw met schouderlang bruin haar en groene ogen poseert met haar hand op haar kin. Ze draagt een wit overhemd, een gouden halsketting met een ronde hanger en kleine gouden oorbellen. Ze heeft een bedachtzame uitdrukking en staat in een zacht verlichte kamer.

Onze matchmaker Claire
Oprecht, open en integer zijn een aantal
van mijn kenmerken. Ik luister altijd met
belangstelling naar een ander. Ik mag mij
altijd wakker maken voor een terrasje,
kopje koffie of iets actiefs zoals
mountainbiken of hiken!

Een oranje rond logo met witte cursieve letters "PS" in het midden. De letters zijn met elkaar verweven, waardoor een stijlvol en samenhangend ontwerp ontstaat, dat doet denken aan een datingbureau dat duurzame relaties bevordert.

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Wat is typisch PartnerSelect?

"Iedereen verdient een liefdevolle relatie"

Een man met kort grijs haar en een baard lacht naar de camera. Hij draagt een lichtpaars poloshirt met een gestreepte kraag. De achtergrond, subtiel vervaagd, voegt focus toe aan het onderwerp, waardoor het perfect is voor een matchmaking-profielfoto binnen het ronde kader van een datingbureau.

Arjan van Leeuwen, oprichter PartnerSelect

Ik geloof in de kracht van een liefdevolle relatie, maar helaas slaagt niet iedereen erin om een fijne partner te vinden. Dat is jammer, want ik weet hoe fijn het is om dit levensgeluk te voelen. Daarom zet ik mij al 25 jaar in om mensen die hiernaar verlangen aan elkaar voor te stellen.

Dankbaar werk

Geen dag is ons werk hetzelfde. Steeds weer mooie verhalen van openhartige mensen. Je steentje bij mogen dragen aan het levensgeluk van een ander. Liefdevolle relaties tot stand brengen, daar worden wij blij van. Trots zijn we op onze succesverhalen. Je vindt er een aantal onder het kopje ervaringen.

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.