Professionele matching gericht op senioren

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Soms horen we wel eens van 65 plussers die zich te oud voelen voor een nieuwe relatie. Een relatie op mijn leeftijd, dat kan toch niet … Niets is minder waar! Na 25+ jaar persoonlijke matching voor senioren durven wij wel te stellen dat het nooit te laat is voor een nieuwe relatie. Lees hieronder alles over ons datingbureau voor senioren en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Op naar een relatie
met persoonlijke matching voor senioren!

Doe de slagingskanstest

Als relatiebureau voor senioren houden wij bij het kiezen van de voor jou in aanmerking komende partners rekening met allerlei verschillende situaties. Bijvoorbeeld of je al getrouwd geweest bent of niet, of je kinderen hebt, of je misschien weduwe of weduwnaar bent en wat voor soort relatie je zoekt. Ook senioren hebben een grote slagingskans bij het zoeken van een partner. Hoe groot jouw slagingskans is, kan je gemakkelijk berekenen met onze slagingskanstest.

Een oranje cirkel met een wit hartsymbool in het midden, dat duurzame relaties vertegenwoordigt.

Waarom een relatiebureau voor senioren?

De situatie van een 60 plusser is heel anders dan die van iemand in zijn jonge jaren. Met het ouder worden verander je, zowel geestelijk als lichamelijk. En ook de wereld om je heen zal er anders uitzien als in je jonge jaren. Op latere leeftijd blijkt het voor veel mensen moeilijker nieuwe contacten op te doen. Wanneer iedereen gesetteld is, of aan het werk, gaat dat allemaal niet meer zo gemakkelijk. Maar de behoefte aan een mooie relatie is meestal onveranderd.

De kracht van relatiebemiddeling voor senioren

Relatiebemiddeling is bij uitstek geschikt voor senioren die serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie. In tegenstelling tot dating dat op snelle contacten gericht is, kies je met senioren dating voor de langere termijn. Samen met een nieuwe vriend of vriendin iets moois opbouwen, werken aan echte vriendschap en liefde: dat is waar veel senioren die zich inschrijven naar op zoek zijn. Ons relatiebureau voor senioren houdt rekening met je situatie. Ben je al getrouwd geweest, hoe lang ben je alleen, heb je kinderen? Maar ook andere onderwerpen komen aan bod. Wat zoek je in een partner, en wat voor soort relatie zoek je überhaupt? En natuurlijk komt je persoon, karakter interesses en levensloop aan de orde. Aan de hand van deze aanpak stelt een ervaren bemiddelaar een persoonsbeschrijving op en gaat voor je op zoek naar een geschikte partner.

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

Die eerste ontmoeting bleven ze de hele middag samen. Hand in hand op het strand. Koffie, lunch en wijn. Aan het eind van de dag wist Sija het zeker: “Hij is mijn man.”

Lees meer over deze en andere ervaringen

Een weduwe vrouw en man die weduwnaar is.

Sija en Anton

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.