Relatiebemiddeling voor hoogopgeleiden ( HBO´ers en academici )

Hoger opgeleid en op zoek naar een vaste relatie? Persoonlijke relatiebemiddeling van PartnerSelect biedt uitkomst voor hoogopgeleiden!

Partner gezocht (met niveau graag!)

Hogeropgeleiden op zoek naar een partner weten vaak goed wat ze willen. En wat niet. Wel een aantrekkelijke partner waarmee je een goed gesprek kunt voeren, en geen oppervlakkige date. Via de relatiebemiddeling van PartnerSelect kom je in contact met singles met niveau. Over onze contactvoorstellen is goed nagedacht. Er wordt naar het uiterlijk gekeken, maar vooral ook naar uw persoonlijke ontwikkeling, belevingswereld en interesses.

Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden: waarom succesvol?

Singles met een HBO of universitaire opleiding zijn behoorlijk succesvol wanneer zij zich voor relatiebemiddeling inschrijven. Hiervoor zijn twee redenen aan te wijzen: het persoonlijke karakter van relatiebemiddeling en het vakmanschap van een erkend relatiebureau.

Met PartnerSelect kiest u voor de deskundigheid van een groot relatiebureau ... én voor de van kleinschaligheid van persoonlijke relatiebemiddeling.

Persoonlijke relatiebemiddeling

Waarin zit het persoonlijke karakter van relatiebemiddeling dat voor succesvolle relaties zorgt? In de eerste plaats in het feit dat het werk door een bemiddelaar gedaan wordt. Wij nemen echt de tijd voor u en uw relatie. Er is gemakkelijk contact met uw bemiddelaar. Hierdoor heb u altijd de mogelijkheid om uzelf goed te presenteren. Ook is relatiebemiddeling bij uitstek geschikt voor meer complexe situaties: eerdere relaties, twijfels over wat voor soort relatie je zoekt zijn bij uitstek onderwerpen waarbij een bemiddelaar meerwaarde heeft.

Speciale wensen? Brandende vragen? Doe de test! Onderwerpen als leeftijd en kinderwens spelen een rol bij uw slagingskans. Onze test geeft u goede informatie omtrent uw kansen!

Persoonsbeschrijving en contactvoorstellen: relatiebemiddeling is een vak!

Welke boeken leest u het liefst, wie zijn je (politieke, intellectuele, creatieve) helden, wat je idealen? Zo op het oog simpele vragen, maar met een juiste combinatie levert dit wel slimme antwoorden op. Een bemiddelaar is erop getraind om die vragen te stellen die tot een evenwichtige persoonsbeschrijving leiden. Karaktereigenschappen, persoonlijke ontwikkeling, en ervaringen met eerdere relaties zijn onderwerpen die aan bod komen. En natuurlijk ook uw partnerwensen!

De voordelen van HBO / WO relatiebemiddeling
  • Een professional doet het werk: intakegesprek, profiel opstellen, matchen
  • Discretie: alleen uw bemiddelaar en degene aan wie u wordt voorgesteld zien uw profiel
  • Goede kans op een relatie met een iemand met een HBO / WO denkniveau

Benieuwd wat relatiebemiddeling u te bieden heeft? Vraag de gratis brochure aan!