Op zoek
naar een
partner?

Realiseer
je droom!

Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleid en op zoek naar een vaste relatie? Persoonlijke relatiebemiddeling van PartnerSelect biedt uitkomst voor hoogopgeleiden! Lees op de pagina werkwijze wat wij dan voor je kunnen betekenen.

Wil je direct weten wat jouw mogelijkheden zijn? Start dan hieronder onze slagingskanstest.

Neem zelf het initiatief

Een relatie blijft vaak voor velen bij een droom. Wij begrijpen dat iedereen naar liefde en geluk streeft, dus vind je het tijd om daar verandering in aan te brengen? Lees via onderstaande items hoe PartnerSelect deze droom voor jou kan realiseren.

Werkwijze

1

Het intakegesprek

Wie ben je? Wie past er
bij je? Wat zijn je wensen?
Het uitgebreide intakegesprek
vindt plaats in jouw regio.

2

De selectie

Met jouw wensen en onze
expertise en ervaring komen
we tot de beste voorstellen.

3

De ontmoeting

Een uniek moment.
Altijd spannend, maar ook
ontzettend leuk. Kijken wat
het wordt…

4

De klik

Klikte het en blijft het klikken?
Dan is dit het begin van
iets moois!

Lees verder over de werkwijze

Kosten

Bij de inschrijving kun je aangeven hoe intensief en in welk tempo onze samenwerking gaat zijn. Je bepaalt zelf welke werkwijze het beste bij jou past, dus je hebt zelf ook invloed op het gehele kostenplaatje. Zo zijn er al mogelijkheden voor rond de €49,95 per maand. Tussendoor kunnen we de aanpak altijd nog aanpassen. Wil je precies weten wat alle opties zijn? Klik op onderstaande link en doorloop de vragen. We informeren je dan uitvoerig.

Kies de aanpak en het tarief dat daarbij aansluit

Actief in heel Nederland

Zoek je iemand in jouw regio, die gemakkelijk dichtbij woont? Je bepaalt zelf de reistijd die je wenst af te leggen voor jouw ideale partner. Ook het intakegesprek vindt plaats in jouw regio of bij je thuis.

Beantwoord de vragen en ontdek
de mogelijkheden in jouw regio

Partner gezocht (met niveau graag!)

Hogeropgeleiden op zoek naar een partner weten vaak goed wat ze willen. En wat niet.

Wel een aantrekkelijke partner waarmee je een goed gesprek kunt voeren, en geen oppervlakkige date. Via de relatiebemiddeling van PartnerSelect kom je in contact met singles met niveau. Over onze contactvoorstellen is goed nagedacht. Er wordt naar het uiterlijk gekeken, maar vooral ook naar jouw persoonlijke ontwikkeling, belevingswereld en interesses.

Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden: waarom succesvol?
Singles met een HBO of universitaire opleiding zijn behoorlijk succesvol wanneer zij zich voor relatiebemiddeling inschrijven. Hiervoor zijn twee redenen aan te wijzen: het persoonlijke karakter van relatiebemiddeling en het vakmanschap van een erkend relatiebureau.

Persoonlijke relatiebemiddeling
Waarin zit het persoonlijke karakter van relatiebemiddeling dat voor succesvolle relaties zorgt? In de eerste plaats in het feit dat het werk door een bemiddelaar gedaan wordt. Wij nemen echt de tijd voor je en jouw relatie. Er is gemakkelijk contact met je bemiddelaar. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om jezelf goed te presenteren. Ook is relatiebemiddeling bij uitstek geschikt voor meer complexe situaties: eerdere relaties, twijfels over wat voor soort relatie je zoekt zijn bij uitstek onderwerpen waarbij een bemiddelaar meerwaarde heeft.

Persoonsbeschrijving en contactvoorstellen: relatiebemiddeling is een vak!
Welke boeken lees je het liefst, wie zijn je (politieke, intellectuele, creatieve) helden, wat je idealen? Zo op het oog simpele vragen, maar met een juiste combinatie levert dit wel slimme antwoorden op. Een bemiddelaar is erop getraind om die vragen te stellen die tot een evenwichtige persoonsbeschrijving leiden. Karaktereigenschappen, persoonlijke ontwikkeling, en ervaringen met eerdere relaties zijn onderwerpen die aan bod komen. En natuurlijk ook je partnerwensen!

De voordelen van HBO / WO relatiebemiddeling

 • Een professional doet het werk: intakegesprek, profiel opstellen, matchen

 • Discretie: alleen jouw bemiddelaar en degene aan wie je wordt voorgesteld zien je profiel

 • Goede kans op een relatie met een iemand met een HBO / WO denkniveau
 • Hoge slagingskans
  door persoonlijk contact.

  Het aantal nieuwe relaties dat ontstaat via PartnerSelect
  ligt heel hoog. Onze persoonlijke werkwijze zorgt ervoor
  dat de meeste mensen slagen die openstaan voor een
  serieuze relatie.

  60%vriendschappen 75%relaties100%leuke ontmoetingen