Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een partner weten vaak goed wat ze willen en wat niet. Wel een aantrekkelijke partner waarmee je een goed gesprek kunt voeren, en geen oppervlakkige date. Via onze relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden kom je in contact met singles met niveau. Over onze contactvoorstellen is goed nagedacht. Er wordt naar het uiterlijk gekeken, maar vooral ook naar jouw persoonlijke ontwikkeling, belevingswereld en interesses.

Lees hieronder meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Door onze slagingskanstest te doen kun je meteen zien dat er veel meer hoger opgeleiden op zoek zijn naar een standvastige relatie dan dat je denkt. Het allermoeilijkste in de relatiebemiddeling is vaak het zetten van de eerste stap. Bij twijfels of vragen mag je daarom ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij nemen de tijd voor je toekomstige relatie!

Succesvolle relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden

Singles met een HBO- of universitaire opleiding zijn behoorlijk succesvol wanneer zij zich voor relatiebemiddeling inschrijven. Hiervoor zijn twee redenen aan te wijzen: het persoonlijke karakter van relatiebemiddeling en het vakmanschap van een erkend relatiebureau. Waarin zit het persoonlijke karakter van relatiebemiddeling dat voor succesvolle relaties zorgt? In de eerste plaats in het feit dat het werk door een bemiddelaar gedaan wordt. Wij nemen echt de tijd voor je en jouw relatie. Er is gemakkelijk contact met je bemiddelaar. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om jezelf goed te presenteren. Ook is ons datingbureau hoger opgeleiden bij uitstek geschikt voor meer complexe situaties: eerdere relaties en twijfels over wat voor soort relatie je zoekt zijn bij uitstek onderwerpen waarbij een bemiddelaar meerwaarde heeft.

Persoonsbeschrijving en contactvoorstellen: relatiebemiddeling is een vak!

Welke boeken lees je het liefst, wie zijn je (politieke, intellectuele, creatieve) helden, wat zijn je idealen? Zo op het oog simpele vragen, maar met een juiste combinatie levert dit wel slimme antwoorden op. Een bemiddelaar is erop getraind om die vragen te stellen die tot een evenwichtige persoonsbeschrijving leiden. Karaktereigenschappen, persoonlijke ontwikkeling, en ervaringen met eerdere relaties zijn onderwerpen die aan bod komen. En natuurlijk ook je partnerwensen! Bij relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden biedt deze persoonlijke aanpak de beste uitkomst. Onze unieke werkwijze is daarom al meer dan 22 jaar uiterst succesvol.

Op gelijkwaardig niveau

Wat hen allebei sterk aansprak, was de wens te kunnen praten met elkaar, hun opleiding op gelijkwaardig niveau, wensen voor de inhoud van een relatie en het samen willen delen.

Lees meer over deze evaring

Jacqueline (36) en Arjan (38)

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.