Relatiebemiddeling via een relatiebureau versus dating via een datingsite

Op het web vindt u een overschot aan datingsites. Van sites voor snelle sex tot betrouwbare datingsites van goede collega´s. Relatiebemiddeling is minder bekend. Toch noemen veel datingsites zich graag relatiebemiddelaars ...

Hieronder een aantal punten waarvan wij denken dat relatiebemiddeling beter scoort dan dating.

Relatiebemiddeling is persoonlijk

Voordat u iemand ontmoet hebben wij uitgebreid met hem of haar gesproken. U bent geen anoniem computerprofiel. Integendeel, uw bemiddelaar zet zich persoonlijk voor u in.

Geen toneelspelers

Bij PartnerSelect vallen mannen en vrouwen die stiekem toch gebonden zijn keihard door de mand. Relatiebemiddeling is voor serieuze partnerzoekenden, niet voor toneelspelers.

“Al die tijd op die datingsite had ik wel beter kunnen besteden ..." Diederik

Veilig

De relatief hogere kosten van relatiebemiddeling zorgen ervoor dat niet serieuze mensen wegblijven. Veel datingsites trekken door de anonimiteit gemakkelijker mensen aan met dubieuze bedoelingen.

Relatiebemiddeling is discreet

Bij veel datingsites is uw profiel voor veel mensen zichtbaar op het internet. Bij ons is dit niet het geval. Alleen uw bemiddelaar en degene die wij aan u voorstellen krijgen uw profiel te zien.

Erkende relatiebemiddeling bespaart u tijd en teleurstellingen.

Tijdbesparend

Uw bemiddelaar doet het werk! Het opstellen van een goede persoonsbeschrijving, het zoeken naar een geschikte partner, het evalueren van een contact. Dit bespaart u kostbare tijd en energie.

Sociaal

Voor veel mensen zijn wij ook een luisterend oor. Ook staan we klaar om advies te geven als het niet zo vlotjes loopt. En natuurlijk delen we graag in de vreugde van een geslaagde ontmoeting!

Kiest u toch voor dating? Doe dan uw voordeel met onderstaande tips:

Bescherm uw privacy!

Kiest u voor een datingsite, lees dan eerst goed het privacyreglement. Wordt uw e-mailadres afgeschermd? En worden uw gegevens alleen voor die site gebruikt, of ook aan derden verstrekt?

Gratis dating bestaat niet

Voor niets gaat de zon op ... Gratis dating bestaat niet. Gratis betekent op het internet dat u wordt overladen met reclame. Hinderlijke reclame die u moeilijk kwijtraakt omdat u er zelf mee hebt ingestemd.

Niet iedereen heeft goede bedoelingen

Inschrijving op een datingsites is vaak ongecontroleerd. Iedereen kan zich inschrijven, vaak anoniem. Vertrouw alleen iemand die open kaart durft te spelen en wees er alert op dat niet iedereen goede bedoelingen heeft.

Benieuwd wat relatiebemiddeling u kan bieden? Vraag nu de gratis brochure aan.

Hebt u al ervaring met dating en bent u het daten zat? Lees de pagina moe van datingsites