Relatiebemiddelingsbureau

Een digitale illustratie toont drie rode harten van verschillende grootte aan de linkerkant, een gele liniaal aan de rechterkant en een blauw-groene weegschaal met een meter in het midden, wat symboliseert hoe een koppelaarster bij een datingbureau liefde en compatibiliteit in evenwicht houdt.

PartnerSelect is het relatiebemiddelingsbureau om een partner te vinden die écht bij jou past. Bij PartnerSelect vinden we het belangrijk dat we zorgvuldig matchen op gemeenschappelijke interesses en wensen. Een echte match is er namelijk pas als het voor beide kanten goed aanvoelt. Relatiebemiddelingsbureau PartnerSelect is actief sinds 1977, al ruim 25 jaar bemiddelen wij mensen bij het vinden van een relatie. Hier zijn al vele (lat)relaties uitgekomen! Ben jij toe aan een nieuwe partner? Ons relatiebemiddelingsbureau helpt jou graag om dit te verwezenlijken. Lees hier verder over wat wij als relatiebemiddelingsbureau voor jou kunnen betekenen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij PartnerSelect hebben we een speciale succesformule waarmee we dé partner vinden de goed bij je past. We beginnen met een uitgebreid intakegesprek waarin we al jouw wensen doornemen. We moeten jou namelijk eerst goed leren kennen voordat we jou kunnen koppelen aan iemand anders.

Een oranje hartvorm met een gestructureerd, gekrast uiterlijk wordt doorboord door een zwarte pijl. De pijl, die de duurzame relatie symboliseert, komt linksonder binnen en gaat er rechtsboven weer uit, naar boven en naar rechts wijzend.
Cartoon verliefd jongen en meisje

Na de kennismaking begint het selectieproces, als relatiebemiddelingsbureau gaan wij op zoek naar de perfecte kandidaat. Wanneer wij het gevoel hebben dat er twee mensen goed bij elkaar passen doen we jullie beide een voorstel. Wanneer jullie allebei enthousiast zijn is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Springt de vonk toch niet over? Als één van de grootste relatiebemiddelingsbureaus in Nederland, zoeken we graag voor je verder!

hand omlaag die met wijsvinger omlaag wijst

Jouw slagingskans?

Hoe groot is de kans dat we voor jou een partner vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox. Al je antwoorden behandelen we uiterst vertrouwelijk.

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Relatiebemiddeling in Nederland

Ben je toe aan een (nieuwe) relatie? Dan bij je bij relatiebemiddelingsbureau PartnerSelect aan het juiste adres. Sinds 1997 is ons doel om liefdesrelaties tot stand te brengen en daar ben jij geen uitzondering op. Momenteel hebben we 35 locaties door heel het land. Hierdoor vind je altijd een relatiebureau bij jou in de buurt. Lukt het je niet om naar één van de locaties te komen? Dan kunnen wij ook bij jou thuis afspreken voor een kennismaking!

Relatiebemiddelingsbureau kosten

Zonder relatiebemiddelingsbureau kan het enige tijd duren voordat je een geschikte partner hebt gevonden. Bij PartnerSelect willen we je daarom graag een extra zetje in de rug geven. Het investeren in een relatiebemiddelingsbureau is geen garantie op liefde. Het maakt de ontdekkingstocht wel een stuk makkelijker én leuker!

 
tarief relatiebemiddeling

Liefde op maat

= kosten op maat

Een juiste partner vinden kan lastig zijn, zo ook voor een relatiebemiddelingsbureau. Het vinden van een partner ziet er voor iedereen anders uit, iedereen bewandelt zijn eigen pad. We werken daarom niet met vaste tarieven, we kunnen jou pas een indicatie geven naar een kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op door te bellen naar 088-1997000 of vul de slagingskanstest in. Relatiebemiddelingsbureau PartnerSelect staat klaar om jou te helpen, ben jij klaar voor de liefde?

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.