Een witte cirkelvormige afbeelding met oranje tekst in het Nederlands luidt "Eerlijke tarieven" en "Geen langlopende contracten!", wat zich vertaalt naar "Eerlijke tarieven" en "Geen langetermijncontracten!" in het Engels – perfect voor een matchmaking-service die duurzame relaties wil aangaan.

Relatiebureau in Dordrecht

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen, omdat je in of rond Dordrecht woont en op zoek bent naar een partner. Dit is begrijpelijk, want zou het niet het allermakkelijkste zijn als je nieuwe partner gewoon uit je eigen vertrouwde regio komt?

Aangezien wij een groot relatiebureau zijn in Dordrecht, ontvangen we steeds meer inschrijvingen uit de kleinere omliggende dorpen Maasdam, Zwijndrecht of Moerdijk. En met zo’n grote stad als Rotterdam in je buurt kan het echt niet lang duren voordat wij ook jouw ideale partner gevonden hebben.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Wij hebben al meer dan 22 jaar ervaring in het laten ontstaan van duurzame relaties. Ons relatiebureau in Dordrecht helpt jong en oud aan een nieuwe relatie en ook in Dordrecht hebben wij al veel 30-plussers, ondernemers, senioren, hoger opgeleiden, praktiserende christenen of weduwen weduwnaars elkaar laten vinden. Het zou best kunnen dat wij jouw juiste partner al gevonden hebben, maar dat deze nog niet van jouw bestaan afweet. Als ervaren relatiebureau weten we zeker dat er vele leuke singles in en rond Dordrecht wonen. Doe nu de door ons ontwikkelde slagingskanstest en kom meteen te weten hoe groot de kans is dat jouw ideale partner gewoon in Dordrecht woont.

Met ons relatiebureau in Dordrecht kies je voor veiligheid

Door de unieke werkwijze van PartnerSelect worden alle ingeschreven singles door ons persoonlijk gescreend. Dit voorkomt de teleurstelling dat de mogelijke partner helemaal niet is voor wie hij zich op zijn of haar profiel voordoet. Bovendien biedt dit veiligheid. Een ander belangrijk voordeel om alle singles persoonlijk te leren kennen, is dat wij op deze manier ook hun verhalen beter begrijpen en te weten komen welke verwachtingen ze aan een nieuwe relatie of partner stellen. Onze relatieconsulenten matchen deze informatie met elkaar, wat een beter resultaat geeft dan de geautomatiseerde zoekmachines op de grote online dating websites. Wij weten hoe belangrijk een relatie in een leven is en willen het lot hiervan niet aan computers overlaten. We werken met echte mensen, voor echte mensen.

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.