Relatiebureau voor 40-plussers

Wanneer je 40-plusser bent kan het vinden van een partner soms onmogelijk lijken. Je leeftijdsgenoten hebben vaak al langere tijd een partner, een vaste vriendenkring en een dagelijkse routine. Daarnaast kan het door een druk leven lastig zijn om de tijd te maken om een partner te vinden. Gelukkig weten wij uit ervaring dat niets onmogelijk is en dat het nooit te laat is voor een nieuwe relatie.

Er zijn namelijk veel meer mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Vaak is een beetje hulp en kennis het enige dat nodig is. Lees hieronder meer over ons relatiebureau voor 40-plussers en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Wil je ontdekken hoe groot de kans is dat je via ons relatiebureau voor 40-plussers een leuke partner vindt? Doe dan de slagingskanstest. De test duurt slechts 2 minuten en kijkt onder andere naar jouw leeftijd, postuur, interesses en wat jij in een relatie het belangrijkste vindt. De uitslag ervan kun je telefonisch bespreken of via de e-mail toegestuurd krijgen. Ben je tevreden? Dan kun je je aanmelden voor het intakegesprek!

Doe hier de slagingskanstest en ontdek de mogelijkheden

Onze werkwijze

Ons doel is om duurzame liefdesrelaties tot stand te brengen. Daarom beginnen we altijd met een intakegesprek waarin we jou zo goed mogelijk willen leren kennen. Tijdens zo’n gesprek praten we bijvoorbeeld over jouw interesses, relatieverleden en wat belangrijk voor jou is. Wanneer we je goed genoeg kennen gaat jouw matchmaker op zoek naar iemand die bij jou past. Vervolgens laten wij jou zijn/haar foto en profiel zien. Als jullie beide instemmen, dan wordt het pas echt leuk! Lees hier meer over werkwijze.

Ik was meteen verkocht

“Ik heb ongeveer drie maanden ingeschreven gestaan en twee contactvoorstellen gekregen voordat ik de beschrijving van Bart las. Ik was meteen verkocht en was daarom erg blij dat Bart ook positief had gereageerd. Ik mocht hem bellen.”

Lees meer over deze ervaring

Neli (45) en Bart (47)