Relatiebureau voor 50-plussers

Welkom bij ons ervaren relatiebureau voor 50-plussers van Nederland. Ook al ben je 50 jaar of ouder, je hebt nog een lange levensweg te gaan en het zou jammer zijn om deze alleen te bewandelen.

Er zijn veel 50-plussers die de ware partner nog niet gevonden hebben, of na een vorige relatie toe zijn aan een nieuwe start. En de meeste 50-plussers zoeken een partner van ongeveer dezelfde leeftijd en dus met eenzelfde levenservaring. Na 22 jaar ervaring weten wij daarom als geen ander: als 50-plusser lig je nog goed in de markt!

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Wij geloven erin dat een succesvolle relatie enkel met de toegewijde hulp en zorg van echte mensen tot stand kan komen, en niet door geautomatiseerde zoekmachines die profielen met elkaar vergelijken. Wil jij weten hoe groot jouw kans is op succesvolle 50 plus dating bij dit relatiebureau? Doe dan de slagingskanstest en kom het meteen te weten.

Doe hier de slagingskanstest en ontdek de mogelijkheden

Een relatiebureau is geen online datingdienst

Vele mensen die zijn ingeschreven bij ons relatiebureau voor 50-plussers hebben hun geluk al geprobeerd te zoeken bij de vele online datingdiensten die tegenwoordig op het internet te vinden zijn. Maar keer op keer werden ze teleurgesteld. Ofwel bestonden de profielen waar ze mee in contact kwamen niet in het echt, ofwel waren het heel andere personen dan in de omschrijving werd gezegd. Bij een relatiebureau als dat van ons kan dit niet gebeuren, want een relatiebureau zoals PartnerSelect kent alle ingeschreven leden persoonlijk. Onze relatieconsulenten bezoeken nieuw ingeschreven leden en voeren een intakegesprek om precies te weten te komen wat het achterliggende levensverhaal is en welke verwachtingen en wensen er zijn. Onze werkwijze leidt daarom in de allermeeste gevallen niet enkel tot een succesvolle match, maar ook tot een langdurige relatie van twee mensen die uitstekend bij elkaar passen.

Hartstikke blij met elkaar

“Hoe het nu met ons gaat? We zijn aan het genieten! We zijn hartstikke blij met elkaar. Trots op elkaar.” Ze vertellen dat ze vanaf het begin continu in gesprek zijn geweest. Wat ook meespeelt, is dat ze allebei levenservaring hebben.

Lees meer over deze ervaring

Lena (50) en Peter (59)