Relatiebureau

Via relatiebureau PartnerSelect vind je een partner die écht bij je past. Wij brengen mensen met elkaar in contact met dezelfde interesses en wensen. Een goede match is er immers een die goed aanvoelt van beide kanten. Relatiebureau PartnerSelect bestaat al sinds 1997, dat betekent dat we al 25 jaar zorgen voor een goede match. Met vaak een (lat)relatie tot gevolg. Ook op zoek naar een nieuwe betrouwbare partner? Als relatiebureau helpen we je graag. Lees snel verder over wat we als relatiebureau allemaal voor je kunnen betekenen.

Hoe werkt het precies?

Bij PartnerSelect hebben we een speciale succesformule waarmee we dé partner vinden de goed bij je past. We beginnen met een uitgebreid intakegesprek waarin we al jouw wensen doornemen. We moeten jou namelijk eerst goed leren kennen voordat we jou kunnen koppelen aan iemand anders.

Daarna begint het selectieproces waar wij als relatiebureau op zoek gaan naar de perfecte kandidaat voor jou. Na deze zoektocht doen we je een voorstel, wanneer jullie beiden enthousiast zijn geworden, is er een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Klikt het toch niet? Dan zoeken we voor je verder. Als één van de grootste relatiebureaus in Nederland, zoeken we graag voor je verder.

Jouw slagingskans?

Hoe groot is de kans dat we voor jou een partner vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox. Al je antwoorden behandelen we uiterst vertrouwelijk.

Relatiebureau Nederland

Ben je op zoek naar een relatiebureau Nederland? Dan ben je bij PartnerSelect absoluut aan het juiste adres. Wij hebben al sinds 1997 het doel om liefdesrelaties tot stand te brengen en daar ben jij geen uitzondering op. Met onze 35 locaties door het hele land, vind je altijd een relatiebureau bij jou in de buurt. Hier kun je naar afreizen voor het intakegesprek. Lukt het niet om naar één van de locaties te komen, dan kunnen wij ook bij jou thuis afspreken.

Relatiebureau kosten

De zoektocht naar een partner die goed bij je past, kan zonder de hulp van een relatiebureau lang duren. Bij relatiebureau PartnerSelect willen we je daarom graag een extra zetje in de rug geven. Alhoewel het investeren in een relatiebureau geen garantie op liefde is, maakt het die ontdekkingstocht een stuk makkelijker én leuker voor jezelf.

tarief relatiebemiddeling

Liefde op maat

= kosten op maat

Bij PartnerSelect leveren we alleen maatwerk. Het vinden van een partner ziet er voor iedereen anders uit. De liefde is immers onvoorspelbaar. We werken daarom niet met vaste tarieven en kunnen je pas na een kort kennismakingsgesprek een indicatie geven van de relatiebureau kosten die u gaat maken. Neem contact met ons op door te bellen naar 088-1997000 of vul de slagingskanstest in. Relatiebureau Partner Select staat klaar om je te helpen, ben jij klaar voor de liefde?

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.