Hoe gaat PartnerSelect relatiebemiddeling te werk?

PartnerSelect heeft een werkwijze ontwikkeld die zich bewezen heeft. Veel persoonlijke aandacht, een groot bestand partnerzoekenden en deskundige bemiddelaars zorgen al jarenlang voor veel nieuwe liefdes!

Uw relatiebemiddelaar?

Een belangrijke schakel op weg naar een nieuwe relatie is de bemiddelaar.

1
Intakegesprek

Om te beginnen is het belangrijk om u goed te leren kennen. Daar neemt uw relatiebemiddelaar dan ook uitgebreid de tijd voor. Tijdens het intakegesprek komt een groot aantal onderwerpen aan de orde: werk en beroep, eerdere relaties, hobby's, enzovoorts. Vanzelfsprekend krijgt u ook de gelegenheid om uw partnerwensen uitvoerig te bespreken.

1
Persoonsbeschrijving

Voordat uw bemiddelaar op zoek gaat naar iemand die bij u past, stelt hij eerst een gedetailleerde persoonsbeschrijving van u op. Wie bent u, wat zijn uw interesses, hoe staat u in het leven? Om het verhaal compleet te maken mag een leuke foto natuurlijk niet ontbreken. Het gaat namelijk wel om uw visitekaartje!

"Nu ik een relatie heb voel ik me gewoon een stuk sterker."Nico

1
Relatiebemiddeling

In de bemiddelingsfase gaat uw bemiddelaar uitgebreid op zoek naar iemand die goed bij u past. Omgekeerd moet dit ook het geval zijn. Want liefde moet natuurlijk wel van twee kanten komen! Binnen enkele weken kunt u een voorstel verwachten. De volgende stap is best een beetje spannend: u kunt elkaar gaan bellen ...

1
Bellen

U belt elkaar nadat u beiden hebt ingestemd met het voorstel. Hebt u tijdens het telefoongesprek het juiste gevoel te pakken en wilt u elkaar graag ontmoeten? Dan is het de hoogste tijd om een afspraak te maken.

1
Ontmoeting

Het grote moment is daar: u gaat elkaar ontmoeten! Hopelijk is dit het begin van een mooie relatie. Mocht dat ondanks een leuk contact niet het geval zijn, dan bespreekt u met uw bemiddelaar wat wel en wat niet naar wens was. Als het nodig is gaat uw bemiddelaar zich weer maximaal voor u inzetten. Binnen korte tijd komt hij dan met een nieuw voorstel.

Lees verder over de voordelen van onze erkende relatiebemiddeling.