Slagen in de liefde..

Iedereen wil het weten: wat is mijn slagingskans. Toch is dat niet zomaar eventjes snel te zeggen. Immers, iedereen is anders. Daarom heeft PartnerSelect een test ontwikkeld.

De slagingskanstest

Aan de hand van een aantal korte vragen maken wij voor u een relevante en eerlijke inschatting van uw slagingskans. Een bemiddelaar met vele jaren ervaring bij PartnerSelect zal u de uitslag meedelen. Telefonisch of via e-mail, precies hoe u dat wenst.

Sprookjes..

Houdt u van sprookjes? Wij ook. Vooral om aan onze kinderen te vertellen. Maar persoonlijke aangelegenheden als relaties nemen wij liever serieus. Jarenlange ervaring in de relatiebemiddeling leert dat ieders situatie verschillend is. Een gegarandeerde slagingskans uitgedrukt in een percentage is dan ook niet te geven.

Eerlijke informatie

Iemands slagingskans is afhankelijk van tal van zaken. Dit hangt onder meer samen met enkele factoren als leeftijd, regio, reisafstand, opleidingsniveau, geloof en de partnerwensen. Aan de hand van onze ervaringen en met een blik in het bestand kunnen we u een goede voorspelling doen.

Bij PartnerSelect geven u een duidelijk beeld omtrent het aantal contactvoorstellen dat u binnen welke tijd kunt verwachten.

N.B. De slagingskanstest is gratis en geheel vrijblijvend.

Waarom PartnerSelect wél werkt:

  • geselecteerde partnerkandidaten
  • persoonlijke bemiddeling (geen dating!)
  • actief in alle regio’s van Nederland
Waarom relatiebemiddeling wel werkt?
Start de slagingskanstest

PartnerSelect Relatiebemiddeling heeft de erkenning van het Singles Keurmerk
Relatiebureau PartnerSelect is aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK)