Veelgestelde vragen

Hoeveel contactvoorstellen krijg ik? Hoe lang moet ik wachten voor ik een nieuw voorstel krijg? Staan er bij mij in de regio genoeg mensen ingeschreven?

Antwoord op deze vragen krijgt u als u de slagingskanstest doet. Antwoord op andere vragen vindt u hieronder.

Vraag en antwoord
Wat kost de slagingskanstest?

Het invullen van de slagingskans-test is gratis en kost u slechts een paar minuten van uw tijd. De test is geheel vrijblijvend. Wilt u over de uitslag gebeld worden, dan kunt u aan het einde van de test hiervoor een afspraak maken. Ook dit gesprek is kostenloos.

Voor wie is de slagingskanstest?

De slagingskans-test is bedoeld voor mensen (m/v) die op zoek zijn naar een serieus contact en benieuwd zijn wat relatiebemiddeling voor hen kan betekenen.

Wie schrijven zich in bij PartnerSelect?

Ons ledenbestand is zeer divers. Weduwen en weduwnaren, gescheiden mensen, of singles die nog nooit een vaste relatie gehad hebben schrijven zich allemaal in. (tussen haakjes: het idee dat relatiebemiddeling iets is voor ”overblijvertjes”, is onzin!)

Hoe lang duurt het voordat ik een partner vind?

Dit is per persoon verschillend is. Relatiebemiddeling is mensenwerk en dus niet helemaal precies te voorspellen. Het gebeurt regelmatig dat een eerste contact meteen raak is. Dat zijn wel de echte geluksvogels. Over het algemeen vinden de mensen die zich bij ons inschrijven binnen een jaar een partner.

Wat houdt de slagingskanstest in?

Aan de hand van een aantal korte vragen, brengen wij in kaart wat u kansen op een geslaagd contact zijn mocht u zich bij PartnerSelect inschrijven. Natuurlijk blijft het wel een inschatting.

Uiterlijk, speelt dat dan geen rol?

Jawel. De slagingskanstest is een eerste inschatting op basis van enkele basisgegevens. Uiterlijk speelt een belangrijke rol bij de matching. Toch is het allereerst van belang om zaken als leeftijd, woonplaats, opleidingsniveau, geloof op elkaar af te stemmen. Als dat klopt, gaan we pas echt goed naar het uiterlijk kijken.

Benieuwd naar uw slagingskans? Klik hier

PartnerSelect relatiebemiddeling is:

  • discreet en betrouwbaar
  • Sinds 1997 succesvol
  • de beste stap naar een nieuwe relatie!

Start de slagingskanstest