Partner Select" is geschreven in een cursief, gestileerd wit lettertype op een transparante achtergrond en belichaamt de essentie van een vooraanstaand datingbureau gericht op duurzame relaties.

Ontdek de kunst van Daten & Flirten!

Deze online cursus daten en flirten, ontworpen door liefdesexperts, biedt je de sleutels tot succesvol Daten & Flirten. Met praktische oefeningen en inzichtelijke theorieën.

Een glimlachend stel, beiden met een bril, zit tegen een levendige gele achtergrond versierd met rode hartversieringen. De vrouw draagt een mosterdgele coltrui en de man draagt een beige gebreide kabeltrui. Ze kijken elkaar blij aan en belichamen de essentie van een duurzame relatie.

"Iedereen verdient een liefdevolle relatie"

Een glimlachende vrouw met steil, lichtbruin haar, gedeeltelijk opgebonden. Ze draagt een zwarte top en een oranje jasje. Haar gezicht is met een vriendelijke uitdrukking iets naar rechts gebogen en belichaamt de warmte die vaak te zien is in advertenties van datingbureaus, tegen een effen, transparante achtergrond.

Annabel Molleman,
psycholoog PartnerSelect

Met mijn ervaring en achtergrond in de psychologie heb ik de cursus zorgvuldig ontwikkeld, gericht op het versterken van inzicht en vaardigheden. Ik geloof dat wanneer mensen meer kennis hebben over zichzelf en anderen, ze beter in staat zijn om authentieke verbindingen te leggen. Mijn doel is om daten weer leuk en opwindend te maken, in plaats van stressvol en verwarrend. Door middel van praktische tips, psychologische inzichten en strategieën voor effectief flirten, zul je merken dat je succes op de datingmarkt toeneemt. 

Ontdek hoe je blijvende connecties maakt

Na deze cursus heb je dit bereikt

Je weet hoe je een positieve eerste indruk maakt

Je kent de psychologie achter het vormen van een eerste indruk, weet wat valkuilen zijn en hoe je zelf een positieve invloed kunt uitoefenen op de indruk die jij achterlaat.

Je weet hoe je van daten een succes kunt maken

Je weet hoe je het eerste contact legt, waar je het wel en niet over moet hebben, hoe je een gesprek op gang houdt en effectief kunt flirten.

Je hebt plezier in daten en flirten

Daten is voor jou geen vermoeiende noodzaak meer, maar een leuke bijkomstigheid van je zoektocht die je energie geeft. Fijne ontmoetingen, tot je jouw partner hebt gevonden.

Echte ervaringen: Zo veranderde onze cursus hun Liefdesleven

De cursus heeft mijn datingleven op zijn kop gezet. Ik geniet nu van succesvolle dates. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar echte connecties!
Een persoon met golvend bruin haar en een bril lacht naar de camera en legt perfect de essentie van een succesvolle matchmaking-ervaring vast. De achtergrond is wazig, waardoor de aandacht op het gezicht van het individu wordt gevestigd en geluk uitstraalt.
Paul
Na het volgen van deze cursus, ervoer ik een ware transformatie. Het gaf me niet alleen het zelfvertrouwen dat ik nodig had, maar ook de tools voor succesvol daten. Deze cursus was voor mij een echte eyeopener!
Een persoon met lang, golvend haar dat naar achteren is vastgebonden, draagt een bril en een grijs shirt, en staat tegen een effen witte achtergrond. Ze hebben een neutrale uitdrukking en lijken rechtstreeks in de camera te kijken alsof ze klaar zijn voor hun datingbureauprofiel gericht op het vinden van een duurzame relatie.
Marielle
Door deze cursus weet ik nu hoe ik echt mezelf kan zijn als ik flirt en hoe ik een goede relatie opbouw. De tips die ik kreeg, zijn super waardevol!

Een man met kort, donker haar en een lichte huidskleur lacht zachtjes naar de camera. Hij draagt een lichtgekleurd shirt en staat tegen een effen, lichtblauwe achtergrond, waardoor een uitnodigend beeld ontstaat dat perfect is voor een duurzame relatie via een professioneel datingbureau.
Ivo

Opbouw cursus

Christine en Anton ervaring succesverhaal - voorstel

Jouw cursusinhoud uitgelicht

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving en kunt direct starten

8 online lessen

Verdeeld over 3 modules leer je op een afwisselende manier jouw date en flirt skills te verbeteren.

7 video's

De cursus bevat 7 video's om te bekijken in de online leeromgeving. Deze zijn aangevuld met tekst.

Oefeningen en opdrachten

In iedere les vind je oefeningen en opdrachten om inzicht in jezelf te krijgen en de theorie in praktijk te brengen.

Tips en ideeën

In de cursus staan veel tips en ideeën. Zo hoef je niet alles zelf te bedenken en wordt het makkelijker voor jou!

1 jaar toegang

Je krijgt 1 jaar toegang tot de cursus. Dat geeft je ruim de tijd om de lessen te volgen en te oefenen in de praktijk.

BONUS: 1-op-1 coachgesprek

Ontvang korting op persoonlijk advies en tips tijdens een 1-op-1 coachgesprek met één van onze matchmakers.

Vier de liefde. Dit is het perfecte moment om actie te ondernemen.

Bestel deze cursus en alle extra's nu voor slechts €57,-.

Veel gestelde vragen

Ja, direct na het afrekenen krijg je de inloggegevens en kun je met de cursus aan de slag.

Je krijgt een jaar lang toegang tot de cursus en kunt al het materiaal tot die tijd blijven gebruiken.

Ja, de cursus volg je in je eigen tempo. Als je alles direct achter elkaar bekijkt en de opdrachten overslaat, kun je er in een aantal uur doorheen zijn. We adviseren je om het over een aantal weken uit te smeren om de effectiviteit te verhogen.

Direct na het afrekenen, sturen we je een bevestiging per e-mail met daarin uitleg om een account aan te maken. Je logt vervolgens in en kunt in je eigen afgeschermde omgeving de cursus volgen.

Als je problemen van technische aard ondervindt, stuur dan een bericht aan service@partnerselect.net en we komen er binnen een werkdag op terug.

Illustratie van een persoon met oranje haar in een knotje, gekleed in een blauw topje en een koptelefoon met microfoon. De persoon heeft een vriendelijke uitdrukking en is afgebeeld tegen een effen achtergrond, mogelijk representatief voor iemand die werkt bij een datingbureau dat zich richt op duurzame relaties.

Direct van start?

Als je de cursus hebt gekocht, kun je meteen beginnen. Binnen enkele minuten na het afrekenen, krijg je een e-mail om je inloggegevens aan te maken. 

Een laptop, tablet en smartphone met een websitepagina met de titel 'Succesvol daten'. De schermen tonen tekst en illustraties van een persoon met harten en een stel dat elkaars hand vasthoudt. Het ontwerp van de site van dit relatiebureau is voorzien van oranje en witte kleuren die de inhoud effectief benadrukken.
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.