Voor wie? Voor jou!

Een partner die écht bij je past

Alle leeftijden

PartnerSelect is er zowel voor de jongere single als voor de actieve 50-plusser en de alleenstaande senior. We starten vanaf 25 jaar. Vind je kalenderleeftijd belangrijk of kijk je meer naar jeugdigheid en vitaliteit? We bespreken het tijdens het intakegesprek.

Van jouw niveau

Elkaar begrijpen en aanvoelen is een belangrijke basis voor een duurzame relatie. Jullie ontwikkeling speelt hierbij een rol. Wij kijken verder dan alleen opleiding en zoeken in samenspraak naar iemand van jouw niveau.

Wie jou aantrekt

Ga jij voor liefde op het eerste gezicht? Schoonheid is niet altijd in een foto te vangen en komt ook van binnenuit. Kun jij hiervoor open staan? Dan stijgen je kansen.

Waar jij woont

PartnerSelect is actief in heel Nederland. Jij kunt daarom zelf aangeven op welke reisafstand of in welke regio iemand mag wonen. Zoek je een stadstype, iemand uit een dorp of een bepaalde streek? Spreek het gerust uit.

Duurzame relaties

Wij matchen ongebonden singles, alleenstaanden, gescheiden of verweduwd, die een monogame duurzame man/vrouw (lat)relatie nastreven. Voor andere relatievormen kunnen we je wel adviseren.

Relatieverleden

Heb je een langdurige relatie achter de rug, diverse korte contacten gehad, samengewoond, kinderen gekregen of heb je nog geen relatie-ervaring? We houden er rekening mee, zodat je elkaar beter begrijpt.

Hoe snel vind jij je partner?
Doe de test!

Drukke agenda

Ik ben een ondernemer met een drukke agenda, en had weinig tijd om zelf op zoek te gaan naar leuke dates. Ik ben het gewend om zaken uit te besteden, dus de zoektocht naar mijn ideale partner liet ik ook graag aan mensen met de juiste expertise en ervaring over. Dat bleek een goede keuze te zijn!

Winfred (47)

Veel aandacht naar de kinderen

Als alleenstaande moeder van twee kinderen wilde ik hen de aandacht geven die ze verdienen, maar daardoor was ik wel veel aan huis gekluisterd. Ik ging niet veel op stap, dus ik had weinig kans om die leuke man tegen het lijf te lopen. Deze vorm van relatiebemiddeling was voor mij de perfecte oplossing.

Sylvia (41)

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

Na een moeilijke periode van rouwverwerking nadat ik weduwnaar werd, had ik weer ruimte in mijn leven voor een nieuwe liefde. Er zijn nog heel wat jaren die ik nu samen kan doorbrengen met een geweldige vrouw aan mijn zijde.

Karel (67)

Passend bij mij en mijn geloof

Iemand die dezelfde normen en waarden heeft, en hoop en liefde vindt bij hetzelfde geloof: dat was voor mij als christen erg belangrijk. Ik was bang dat dit een te hoge eis zou zijn, maar niets bleek minder waar. Cliché, maar waar: op ieder potje past een deksel.

Hinke (34)

Op gelijkwaardig niveau

Als hoogopgeleide man was ik op zoek naar een vrouw met wie ik niet uitgepraat zou raken. Gesprekken voeren waarbij je op hetzelfde niveau zit, maar waar ook ruimte is voor de nodige humor. Dankzij PartnerSelect heb ik er één uit duizenden gevonden.

Karel (74)

Het alternatief voor datingsites
en Tinder

Ben je het onpersoonlijke van datingsites en apps als Tinder beu?

PartnerSelect is er voor iedereen die een duurzame relatie wenst. Er staan veel mensen bij ons ingeschreven. De kans is dus groot dat jouw toekomstige partner ertussen zit. Mensen die ervoor willen gaan, die het heft in eigen hand nemen en vooruit willen: die vind je bij PartnerSelect.

Persoonlijke aanpak

Zoek je een persoonlijke aanpak, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze matching is geen anoniem computerwerk, maar echt mensenwerk. Doordat wij iedereen persoonlijk spreken, worden teleurstellingen voorkomen. Bij ons geen mensen die ineens niet meer reageren, die andere bedoelingen hebben of die totaal niet weten wat ze willen.

Veiligheid en discretie

Door onze uitgebreide intakeprocedure weten we wie we tegenover ons hebben. Alleen je matchmaker en degene die wij aan jou voorstellen krijgen jouw profiel te zien. Je veiligheid en discretie staan bij PartnerSelect hoog in het vaandel.

Tijdsbesparing

Tot slot, relatiebemiddeling via PartnerSelect is tijdbesparend. Je zit niet hele avonden naar links of rechts te swipen. Door onze ervaring en inzet doen we alleen voorstellen waar je echt iets aan hebt, die kans maken! En dat scheelt een hele hoop tijd.

"Een liefdevolle relatie
Ook voor jou!"

Nicole Visser, PartnerSelect

Heb je ook zo’n zin om jouw toekomstige partner te vinden? In de meeste gevallen staat hij of zij helaas niet zomaar voor je deur, dus het is nu tijd om in actie te komen! Neem het heft in eigen handen en schrijf je in. Laat je verrassen en ervaar de kracht van onze persoonlijke werkwijze. Wie weet sta jij straks oog in oog met de liefde van je leven. Dat zou fantastisch zijn, toch? Wat heb je te verliezen?

Ons bestand

Zoals je hieronder kunt zien is de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen in ons bestand goed in balans. Dit lukt ons door gericht te adverteren en eerlijke informatie over de slagingskans te geven. Wij zorgen voor een evenwichtig en groot bestand, waardoor het ons lukt om voldoende matches te vinden.

Benieuwd hoe de verhouding in ons bestand voor jouw leeftijd, van jouw niveau en met jouw wensen is? Doe de slagingskanstest en je krijgt inzicht, ook in de investering.

48%mannen52%vrouwen75%geslaagd in 6 contacten