Voor wie? Voor jou!

Een partner die écht bij je past

hand omlaag die met wijsvinger omlaag wijst

Het alternatief voor datingsites en Tinder

Ben je het onpersoonlijke van datingsites en apps als Tinder beu?

PartnerSelect is er voor iedereen die een duurzame relatie wenst. Er staan veel mensen bij ons ingeschreven. De kans is dus groot dat jouw toekomstige partner ertussen zit. Mensen die ervoor willen gaan, die het heft in eigen hand nemen en vooruit willen: die vind je bij PartnerSelect.

Persoonlijke aanpak
Zoek je een persoonlijke aanpak, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze matching is geen anoniem computerwerk, maar echt mensenwerk. Doordat wij iedereen persoonlijk spreken, worden teleurstellingen voorkomen. Bij ons geen mensen die ineens niet meer reageren, die andere bedoelingen hebben of die totaal niet weten wat ze willen.

Veiligheid en discretie
Door onze uitgebreide intakeprocedure weten we wie we tegenover ons hebben. Alleen je matchmaker en degene die wij aan jou voorstellen krijgen jouw profiel te zien. Je veiligheid en discretie staan bij PartnerSelect hoog in het vaandel.

Tijdsbesparing
Tot slot, relatiebemiddeling via PartnerSelect is tijdbesparend. Je zit niet hele avonden naar links of rechts te swipen. Door onze ervaring en inzet doen we alleen voorstellen waar je echt iets aan hebt, die kans maken! En dat scheelt een hele hoop tijd.

"Een liefdevolle relatie Ook voor jou!"
Een oudere vrouw met kort, lichtgekleurd haar en een bril glimlacht. Ze draagt een donkere blazer met krijtstreep over een lichtroze overhemd met kraag. De achtergrond is effen wit, wat haar professionele rol bij een relatiebureau suggereert.
Nicole Visser, PartnerSelect

Heb je ook zo’n zin om jouw toekomstige partner te vinden? In de meeste gevallen staat hij of zij helaas niet zomaar voor je deur, dus het is nu tijd om in actie te komen! Neem het heft in eigen handen en schrijf je in. Laat je verrassen en ervaar de kracht van onze persoonlijke werkwijze. Wie weet sta jij straks oog in oog met de liefde van je leven. Dat zou fantastisch zijn, toch? Wat heb je te verliezen?

Ons bestand

Zoals je hieronder kunt zien is de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen in ons bestand goed in balans. Dit lukt ons door gericht te adverteren en eerlijke informatie over de slagingskans te geven. Wij zorgen voor een evenwichtig en groot bestand, waardoor het ons lukt om voldoende matches te vinden.

Benieuwd hoe de verhouding in ons bestand voor jouw leeftijd, van jouw niveau en met jouw wensen is? Doe de slagingskanstest en je krijgt inzicht, ook in de investering.

mannen
0 %
vrouwen
0 %
geslaagd in 6 contacten
0 %
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.