Datingbureau voor weduwen en weduwnaars

Je hebt je partner verloren met wie je mogelijk tientallen jaren lief en leed hebt gedeeld. Denken en laat staan spreken over een nieuwe relatie, is dan vaak erg moeilijk. Uiteraard is dit onderwerp het laatste waaraan je denkt als je partner te overlijden komt. Juist omdat je misschien wel het grootste deel van je levensweg met deze partner samen bent geweest, volgt er na zijn of haar overlijden een rouwproces, dat jaren kan duren.

Als je op deze site aan het lezen bent, dan wil dat waarschijnlijk zeggen dat je nu klaar bent voor een nieuwe periode in je leven, met een partner die je verleden begrijpt en respecteert, en je meeneemt naar een schitterende toekomst.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Vele weduwen en weduwnaars denken dat ze door hun vorige relatie, leeftijd of om andere redenen voor de meeste mensen niet meer aantrekkelijk zijn. Wij zien in de praktijk van ons datingbureau voor weduwen en weduwnaars juist het tegenovergestelde. Veel mensen zijn op zoek naar een weduwe of weduwnaar, vaak omdat ze zich door hen begrepen voelen. Hoe groot jouw kansen zijn op een succesvolle match kun je ontdekken door onze slagingskanstest te doen.

Je bent niet alleen

Met de toenemende vergrijzing van de bevolking wordt de behoefte aan serieuze partnerbemiddeling voor weduwen en weduwnaars en senioren steeds groter. Immers na het overlijden van de partner komt er voor de weduwen of weduwnaars vaak nog een tijd waar ze liefde, steun en een toeverlaat nodig hebben. Wellicht ben je zeer jong weduwe of weduwnaar geworden. Misschien ook niet, maar voel je je nog te actief en levendig om alleen te zijn. Geborgenheid en liefde zijn normale menselijke levensbehoeftes. Met onze datingsite voor weduwen en weduwnaars proberen wij zo goed mogelijk aan jouw behoeftes als weduwe of weduwnaar te voldoen.

Relatiebemiddelingsbureau vs. online dating

Op het internet zijn er honderden online dating diensten en datingsites te vinden waar zomaar iedereen een profiel kan aanmaken. Maar vooral bij het vinden van de juiste partner als weduwe of weduwnaar is het heel belangrijk om veilig te werk te gaan en daarbij de diensten van een serieus relatiebemiddelingsbureau op te zoeken. Achter ons datingbureau voor weduwen en weduwnaars staat een gemotiveerd team, we zijn een professioneel en ervaren relatiebemiddelingsbureau, waar persoonlijk toegewijde consulenten eerst kennis met je maken alvorens ze op zoek gaan naar de voor jou geschikte partner. 

Werkwijze

illustratie-stel-hartjes

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

“Ook hij nam de tijd en de rust in deze periode van rouwverwerking. Zijn vrouw was lang ziek geweest en samen hadden zij afgesproken dat, wanneer een van beiden zou komen te overleden er weer ruimte voor nieuw geluk moest ontstaan.

Lees meer over deze ervaring

Sija en Anton

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.