Onze professionele matching

Een eenvoudige illustratie van een geel huis met een houten schutting, een oranje deur en twee ramen. Rechts staat een boom met een blauw bladerdak en oranje stippen. Onder de boom staat het oranje gezicht van een lachende kat met snorharen, symbool voor de warmte van het opbouwen van een duurzame relatie.

Het intakegesprek

Om te beginnen is het belangrijk om jou goed te leren kennen. Daar neemt je consulent dan ook uitgebreid de tijd voor. Tijdens het intakegesprek komt een groot aantal onderwerpen aan de orde: werk en beroep, eerdere relaties, interesses, enzovoorts. Vanzelfsprekend krijg je ook de gelegenheid om je relatiewensen uitvoerig te bespreken. Na het intakegesprek maak je kennis met je matchmaker. Je consulent & matchmaker zorgen als team voor de beste matches.

De matching

Jouw matchmaker kijkt samen met je consulent of er een geschikte match is en spreekt ook alle andere consulenten en mensen met wie zij het intakegesprek hebben gehad. Zo vergroten we de vijver en kunnen we heel selectief te werk gaan. Past er iemand bij je en andersom, dan wisselen we jullie persoonsbeschrijving met foto uit.
Illustratie van vijf verschillende mensen. De groep bestaat uit personen met verschillende haarkleuren, kleding en accessoires, zoals een bril. Ze zijn allemaal afgebeeld met eenvoudige, kleurrijke geometrische vormen en lachende gezichten, die de levendige geest belichamen van een matchmaking-service die zich inzet voor het opbouwen van duurzame relaties.
thee of koffiepot met mok en spel kaarten

De match zelf

Heb je vragen over de match, dan bespreek je die met je eigen matchmaker. Staan jullie beiden open voor een ontmoeting, dan wisselen we jullie telefoonnummers uit. Spannend! Stopt het contact of ziet een van jullie de match niet zitten, dan kijken we wat beter moet en starten de matching direct weer op.

De klik!?

Na 6 contacten is 75% van de mensen geslaagd. Hiermee heb je 3 keer meer kans dan via een datingsite. Je matchmaker zal je maximaal ondersteunen en is er ook als je het even niet meer ziet zitten. De aanhouder wint, dat merken wij iedere dag weer. Geef het een kans. Je zult er geen spijt van krijgen.
illustratie-stel-hartjes

Gelijkgestemdheid

& elkaar aanvullen

Het is ons doel om duurzame liefdesrelaties tot stand te brengen. Uit onderzoek en onze dagelijkse praktijk, blijkt dat gelijkgestemdheid tussen partners hierbij van groot belang is. Dat je van elkaar verschilt is ook belangrijk, zo kun je elkaar aanvullen en het houdt je relatie levendig. We zoeken dan ook zoveel mogelijk naar overeenkomsten wat betreft achtergrond, ontwikkeling, waarden & normen, levensdoelen, uiterlijk en levensfase. Springt de vonk over, dan is de kans op een duurzame relatie vele malen groter.

hand omlaag die met wijsvinger omlaag wijst

Contactgarantie

Een rode lakzegelstempel met de woorden "CONTACT GARANTIE PartnerSelect" erin geschreven. Dit zegel, dat doet denken aan traditionele matchmaking-relikwieën, heeft een cirkelvormig ontwerp met een banner die horizontaal in het midden kruist.
Het is belangrijk dat je weet waar je aan toe bent en daarom spreken we af met hoeveel personen wij je minimaal zullen matchen. Dit is een ijzersterke contactgarantie. Door de ervaring van onze consulenten & matchmakers kan het haast niet anders dan dat hier liefde uit voort komt.

Succesvol sinds 1997

Onze dienstverlening is maatwerk. Het is mensenwerk! In de meer dan 25 jaar die wij actief zijn in de persoonlijke relatiebemiddeling, blijven wij ons continu verbeteren om steeds weer de beste match te kunnen maken. We streven dit tegen een tarief te doen dat voor een groter publiek bereikbaar
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.