Wie is wie?

Om persoonlijke relatiebemiddeling te bieden heb je een betrouwbare organisatie nodig. In het organogram hieronder ziet u hoe ons relatiebemiddelingsbureau is opgebouwd.

Organigram
Relatiebemiddelaars

Uw bemiddelaar is het centrale punt van onze relatiebemiddeling. Hij of zij is uw vaste contactpersoon en ook degene die u op weg helpt naar een relatie.

Activiteiten

Om leuke activiteiten te organiseren heb je kennis nodig van planning en organisatie. Bij de afdeling activiteiten weten ze wel van wanten!

Onderzoek & innovatie

Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van relatiebemiddeling? Hoe contactvoorstellen optimaliseren? Wij zijn constant op zoek naar nieuwe wegen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bemiddelingsadministratie

Vele voorstellen, veel reacties, en vele kennismakingen... U begrijpt het al, hier is organisatie voor nodig om dit allemaal in goede banen te leiden.

Financiële administratie

Niets zo vervelend als rekeningen die dubbel worden afgeschreven. De financiële administratie werkt secuur en met accuratesse.

Voorlichting

Partnerzoekenden bereiken en al uw vragen beantwoorden. Brochures versturen en workshops geven over relatiebemiddeling. Wij staan u graag te woord!