Dinnerdating in Rotterdam

Dinnerdate in Rotterdam

Aanmelden niet (meer) mogelijk

Geen activiteit meer missen? Klik hier voor gratis registratie.
PartnerSelect organiseert 16 december a.s. in Rotterdam een hele leuke manier om met veel singles uit eten te gaan, EN, te daten. Dinnerdating genaamd.

Samen eten, samen genieten

Deze avond geniet je van een heerlijk 5 gangen diner. Na iedere gang wisselen we van tafelsetting en leer je weer andere singles kennen. Na het eten kun je nog gezellig een drankje doen en even napraten. Met die leuke man of vrouw van de eerste gang, van de tweede gang of van een andere tafel?

Wat eten we die avond?

De gangen bestaan uit 5 kleine gerechten. De ingredienten en het goede leven spelen bij Fellini de hoofdrol. De echte Italiaanse keuken.

Waar en wanneer?

Op zondag 16 december zijn we te gast bij restaurant Fellini in de inmiddels wereldberoemde Markthal in Rotterdam. Vanaf 18.30 uur genieten wij hier van de kennismakingen en het diner.

Voor wie?

Deze activiteit is gericht op een brede leeftijdsgroep van 29 - 69 jaar. U zit zoveel mogelijk met mensen uit uw eigen leeftijdsgroep aan tafel.

Indeling tafels

  • Leeftijdsgroep 29 - 49 jaar
  • Leeftijdsgroep 45 - 59 jaar
  • Leeftijdsgroep 55 - 69 jaar

Aanmelden + kosten

De kosten voor deze gezellige en goed verzorgde dinnerdate bedragen 59,95 euro. Als u niet staat ingeschreven bij PartnerSelect betaalt u 5 euro extra.

Hebt u zin in een gezellige avond waarop u veel leuke nieuwe mensen leert kennen? Kom dan ook! Vul onderstaand formulier in en na aanmelding ontvangt u nadere informatie.

Aanmelden niet (meer) mogelijk

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Neem contact op met 088 - 1997010 of stuur een e-mail naar info@partnerselect.net indien de datum niet in het verleden ligt.

Blijf op de hoogte! Klik hier voor gratis registratie.

Speciaal voor singles: soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kunt u zich aanmelden, want u kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit uw aanmelding annuleren. U zult het eventueel betaalde bedrag uiterlijk 10 dagen na annulering teruggestort krijgen. U betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen 4,95 euro aan administratiekosten. Meldt u zich later af, dan betaalt u het volledige bedrag.

Onze activiteiten agenda

Bekijk de activiteiten agenda voor leuke activiteiten. Van wandelingen tot auto rally's. Speciaal voor singles.

Vragen?

Hebt u nog vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000