Relatie bemiddeling voor 50 plussers: de herfst zal schitterend zijn!

Senior en op zoek naar een partner en maatje?

Soms horen we wel eens van 65 plussers die zich te oud voelen voor een nieuwe relatie. Een relatie op mijn leeftijd, dat kan toch niet ... Niets is minder waar! Na bijna dertien jaar relatiebemiddeling durven wij wel te stellen dat het nooit te laat voor een nieuwe relatie. Misschien is een nieuwe relatie op latere leeftijd anders dan wanneer het om een eerste relatie van een koppel youngsters gaat. Maar zeker niet minder!

Kennismaking en contact voor senioren

De situatie van een 60 plusser is heel anders dan die van iemand in zijn jonge jaren. Met het ouder worden verander je, zowel geestelijk als lichamelijk. En ook de wereld om u heen zal er anders uit zien als in uw jonge jaren. Op latere leeftijd blijkt het voor veel mensen moeilijker nieuwe contacten op te doen. Wanneer iedereen gesetteld is, of aan het werk, gaat dat allemaal niet meer zo gemakkelijk. Maar de behoefte aan een mooie relatie is meestal onveranderd.

60 plus en vlinders in je buik? Via PartnerSelect ontmoet u elkaar!
Lees over onze werkwijze ...

Waarom relatiebemiddeling als je senior bent?

Relatiebemiddeling is bij uitstek geschikt voor die senioren die serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie. In tegenstelling tot dating dat op snelle contacten gericht is, kiest u met relatiebemiddeling voor de langere termijn. Samen met een nieuwe vriend of vriendin iets moois opbouwen, werken aan echte vriendschap en liefde, dat is waar veel senioren die zich inschrijven naar op zoek zijn.

De kracht van relatiebemiddeling voor senioren

Bij onze relatiebemiddeling wordt rekening gehouden met uw situatie. Bent u al getrouwd geweest, hoe lang bent u alleen, heeft u kinderen? Maar ook andere onderwerpen komen aan bod. Wat zoekt u in een partner, wat voor soort relatie zoekt u uberhaupt? En natuurlijk komt uw persoon, karakter interesses en levensloop aan de orde. Aan de hand hiervan stelt een ervaren bemiddelaar een persoonsbeschrijving op en gaat voor u op zoek naar een geschikte partner!

Voordelen van PartnerSelect relatiebemiddeling
  • Geen computermatch, maar persoonlijke relatiebemiddeling
  • Veel ingeschreven senioren (zowel dames als heren)
  • Gratis slagingskanstest! Benieuwd naar uw mogelijkheden? Klik hier

Hebt u vragen over de relatiebemiddeling van PartnerSelect? Neem gerust contact met ons op via: 088-1997010 (lokaal tarief).

  • Klik hier! voor ons gratis informatiepakket met extra informatie over de werkwijze en de actuele tarieven.