Datingbureau

Een digitale illustratie toont drie rode harten van verschillende grootte aan de linkerkant, een gele liniaal aan de rechterkant en een blauw-groene weegschaal met een meter in het midden, wat symboliseert hoe een koppelaarster bij een datingbureau liefde en compatibiliteit in evenwicht houdt.

Ben je al een tijdje op zoek naar een serieuze relatie, een maatje, een partner met wie je lief en leed kunt delen? Datingbureau PartnerSelect helpt al sinds 1997 mensen zoals jij om een leuke, betrouwbare partner te vinden.
Wij zijn het datingbureau voor iedereen die klaar is voor een echte relatie. Bij ons geen computerwerk, maar een persoonlijke benadering.
Wil jij ook graag die leuke man of vrouw ontmoeten die echt bij je past en die, net als jij, serieus op zoek is naar een duurzame relatie? Dan maken we graag kennis met je.

Datingbureau voor serieuze relaties

Bij PartnerSelect werken we aan duurzame relaties. We maken al onze matches met de hand: onze professionele relatiebemiddelaars zoeken handmatig naar een goede match voor jou. Ons datingbureau is dus echt heel wat anders dan de gemiddelde datingsite of datingapp. Het grootste verschil zit ‘m in de kwaliteit: een app matcht je met iemand die even oud is als jij en bij je in de buurt woont. Een datingbureau kijkt veel verder dan dat: wie ben je? Wat zoek je? Wat vind je belangrijk in het leven en in een relatie?

Een oranje hartvorm met een gestructureerd, gekrast uiterlijk wordt doorboord door een zwarte pijl. De pijl, die de duurzame relatie symboliseert, komt linksonder binnen en gaat er rechtsboven weer uit, naar boven en naar rechts wijzend.
Cartoon verliefd jongen en meisje

Even voorstellen: wij zijn datingbureau PartnerSelect

PartnerSelect is een datingbureau dat gelooft dat de liefde zich niet laat dwingen, maar wel een handje laat helpen. Dat handje helpen, dat doen onze professionele relatiebemiddelaars al jarenlang. En onze inspanningen werpen hun vruchten af: onze succesformule zorgt in 75% van de gevallen tot een relatie.
Hoe we zulke succesvolle matches maken? Door goed naar je te luisteren en enkel matches te maken waar we echt in geloven.
We hebben al bijna 25 jaar ervaring als datingbureau en zijn werkzaam door heel Nederland. Eigenlijk vinden we het woord ‘datingbureau’ niet goed bij ons passen: we zijn eerder ‘relatiebemiddelingsbureau’. We zetten namelijk niet in op dates, maar op langdurige, serieuze en liefdevolle relaties.

hand omlaag die met wijsvinger omlaag wijst

Direct weten wat jouw kansen zijn? Doe de slagingskanstest!

Vind je het spannend, je zomaar ineens inschrijven bij een datingbureau? Dan is het fijn om te weten wat je eigenlijk aan PartnerSelect hebt! Dat kan heel makkelijk: doe onze slagingskanstest en je weet direct wat jouw kansen zijn om een leuke partner te vinden via ons datingbureau. Doe gratis de slagingskanstest

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Persoonlijk contact, persoonlijke matches

We vinden het belangrijk om iedereen die zich bij PartnerSelect inschrijft, persoonlijk te leren kennen. Schrijf je je in, dan plannen we een kennismakingsgesprek met je. Tijdens dat gesprek leren we je goed kennen en maken we je in het echt mee. Dat is belangrijk, want op die manier vinden we straks iemand die echt bij jou past.
Matchen we jou met iemand, dan hebben we diegene dus ook persoonlijk ontmoet en gesproken. We weten dus dat hij of zij betrouwbaar is en net als jij op zoek is naar een serieuze relatie.

Professioneel datingbureau: de kosten

Aan liefde kun je geen prijskaartje hangen. Daarom rekenen wij geen vaste prijzen voor onze diensten. We leveren maatwerk, en daarom zijn onze prijzen ook maatwerk. Wel zo eerlijk, want de liefde is onvoorspelbaar.
Wil je graag weten wat de kosten voor jou zouden zijn? Dan nodigen we je uit voor een kort kennismakingsgesprek, uiteraard geheel vrijblijvend. Op basis van dat gesprek geven we je dan een indicatie van de datingbureau kosten die je kunt verwachten.
Neem contact met ons op door te bellen naar +3188-1997000, een appje te sturen naar 06-12600227 of het contactformulier in te vullen.
Ben je klaar voor de eerste concrete stap in je zoektocht naar de liefde? Wij wel, we horen graag wat voor partner jij zoekt!

tarief relatiebemiddeling

Waarom kiezen voor professioneel datingbureau PartnerSelect?

  • Hoog slagingspercentage: 75% vindt een partner via PartnerSelect!
  • Alleen voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie
  • Actief in heel Nederland: we hebben 35 locaties, dus we zitten ook bij jou in de buurt
  • Bijna 25 jaar ervaring als persoonlijk datingbureau
  • Geen computerwerk, maar mensenwerk: iedereen is persoonlijk gescreend
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.