Relatiebureau voor 40-plussers

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Wanneer je 40-plusser bent kan het vinden van een partner soms onmogelijk lijken. Je leeftijdsgenoten hebben vaak al langere tijd een partner, een vaste vriendenkring en een dagelijkse routine. Daarnaast kan het door een druk leven lastig zijn om de tijd te maken om een partner te vinden. Gelukkig weten wij uit ervaring dat niets onmogelijk is en dat het nooit te laat is voor een nieuwe relatie.

Er zijn namelijk veel meer mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Vaak is een beetje hulp en kennis het enige dat nodig is. Lees hieronder meer over ons relatiebureau voor 40-plussers en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Wil je ontdekken hoe groot de kans is dat je via ons relatiebureau voor 40-plussers een leuke partner vindt? Doe dan de slagingskanstest. De test duurt slechts 2 minuten en kijkt onder andere naar jouw leeftijd, postuur, interesses en wat jij in een relatie het belangrijkste vindt. De uitslag ervan kun je telefonisch bespreken of via de e-mail toegestuurd krijgen. Ben je tevreden? Dan kun je je aanmelden voor het intakegesprek!

Werkwijze

Een eenvoudige illustratie van een geel huis met een houten schutting, een oranje deur en twee ramen. Rechts staat een boom met een blauw bladerdak en oranje stippen. Onder de boom staat het oranje gezicht van een lachende kat met snorharen, symbool voor de warmte van het opbouwen van een duurzame relatie.
Illustratie van vijf verschillende mensen. De groep bestaat uit personen met verschillende haarkleuren, kleding en accessoires, zoals een bril. Ze zijn allemaal afgebeeld met eenvoudige, kleurrijke geometrische vormen en lachende gezichten, die de levendige geest belichamen van een matchmaking-service die zich inzet voor het opbouwen van duurzame relaties.
thee of koffiepot met mok en spel kaarten
illustratie-stel-hartjes
hand omlaag die met wijsvinger omlaag wijst

Ik was meteen verkocht

“Ik heb ongeveer drie maanden ingeschreven gestaan en twee contactvoorstellen gekregen voordat ik de beschrijving van Bart las. Ik was meteen verkocht en was daarom erg blij dat Bart ook positief had gereageerd. Ik mocht hem bellen.”

Lees meer over deze ervaring

Neli (45) en Bart (47)

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.